Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Francesco De Luca

popisze z mezatka ktora sie nudzi najchetniej slask beskidy malopolska

Polecane posty

Gość gość12927272
dobry temat jak kazdy inny:)

Gość gość12927272
Franka Stefanka:) a jesteś mężatką która się nudzi?:)

Gość gość12927272
Ale masz sympatyczny nick:)

Gość gość12927272
Zapytałem się o nudzenie bo temat taki:) Poza wszystkim ile jesteś po ślubie?:) i co powoduje ze czasem sie nudzisz?:)

adres email znajdziesz w profilu, napisz nawet jak jestes z daleka pogadamy np o swouch 2 polowkach, marzeniach, fantazjach, problemach :) nie chodzi mi o zdrade czy romans z zalozenia, choc niczego wykluczyc sie nie da po prostu chodzi ciekawe meile, z ktorych mozna sie czegos nauczyc badz po prostu umilic sobie czas

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie wiem, czy dobrze robisz, proponując komuś coś takiego.Mam wrażenie, że jednak szukasz jakiejś odskoczni i jeśli nie wprost to już podświadomie szukasz kochanki.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
W takim razie nie jesteś do końca bezinteresowny.

my ludzie, czyli kobiety i faceci nigdy ale to nigdy nie mozemy powiedziec o sobie, ze nie zrobie tego czy owego jesli ktoras zaprzeczy to jest to efekt ze jest mloda i ze nie do konca zdaje sobie sprawe ze sama siebie nie zna a tacy sa wszyscy ludzie, nikt sam sie nie zna, zna nas tylko stworca :) sam znam z autopsji przypadki, ze ktos zarzekal sie ze nie zrobi tego czy owego, a gdy jakims sposobem ta osoba mimo wszystko to zrobila to sie okazalo ze jej sie to podoba :) i calkowicie zmienila zdanie wiec nie oczekuj ode mnie teraz ze ci powiem ze mam takie a owakie zmaiary i sie tego trzymam :) po prostu chce kogos poznac, a jakie mam powody to moge powiedziec tyle ze chce miec taka kolezanke, przyjaciolke, szczera, ktora jest w stanie opowiadac o tym i o owym i od ktorej bede wyczekiwal z niecierpliwoscia meila i ja odwdziecze sie tym samym, co z tego wyniknie, skad ja mam to wiedziec i jak moge sie teraz zarzekac czy szukam kochanki czy nie

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No to dawaj maila.

Gość gość
francesco-deluca@wp.pl nie ma obaw, nie wysle wam zdjecia wacka wraz z propozycja sexualna jako 1 meil :)