Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luuna99

Mama ma obsesję

Polecane posty

Gość Luuna99

Witam. Mam lat 15. Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję że mi pomożecie. Więc tak, moja mama ma obsesję na punkcie, UWAGAA..swojego telefonu! Nie pozwala nikomu go wziąć. Chodzi z nim wszędzie, do toalety również. Rodzice mają takiego kolegę, jeździ z nami na ferie w góry, raz kiedyś przyjedzie do nas. Już od dłuższego czasu zdarza mi się zauważyć, że puszczają sygnałki do siebie. Aż się gotuję jak o tym myślę. Ona na 2 dzieci i męża od 16 lat. Kiedyś udało mi się zobaczyć SMS'y na jej telefonie. Głównie były to zwykłe rozmowy, życzenia, ale zawsze na końcu były buziaki i wyrazy tęsknoty. W jednym z nich rozmowa wyglądała mniej więcej tak: ONA: 'życzenia'. Buziak! ON: Czekałem z utęsknieniem, aż napiszesz. Buziak, taki że.. achh. No szlag człowieka trafia jak patrzy na SMS'y mamusi. Ona jest katechetką, żoną, matką!! Co mam robić?! Za każdym razem, kiedy dotknę ten telefon czy zaświeci się wyświetlacz ona wrzeszczy na mnie, że szperam jej w telefonie. No nienormalne!! Proszę, jaka jest Wasza opinia?

Gość Ale to już było
Co ciebie obchodzi jakie smsy otrzymuje mama? Przecież nic złego nie robi, czy to jest przestepstwo?!

Po prostu boję się, że przez te banalne SMS'y coś się popsuje. Rodzice już od bardzo dawna kłócą się o tego 'kolegę'. Nie chodzi tylko o sms'y, ale nie zamierzam pisać tu całej historii rodziny. Ja też się boję, bo cały czas są spięcia między nami. A on niczego nie widzi i swietnie się bawi. Wpycha nam się w imprezy nasze, rodzinne, na wyjazdy w ferie, a to jedyny czas gdy wyjeżdżamy gdzieś razem, bo tata w wakacje niestety nie może. to jedyny wspólny wyjazd w ciągu roku