Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna kobieta nie zainteresowała się mną

Polecane posty

Gość gość

Żadna kobieta nigdy, przenigdy nie okazała mi zainteresowania. Mam 20 lat i zazdroszczę kumplom ,że ktoś się nimi interesuje. Rozmawia z nimi , flirtuje i okazuje uczucia. Ja zupełnie odwrotnie, ,oje rozmowy na czacie ze znajomymi zazwyczaj kończą się na tym ,że po 10min odpisują "wychodzę/idę spać". W rzeczywistości jest lepiej ,bo wyglądam ponad przeciętnie(wiem ,że to nieskromne ale mam tego świadomość). Naprawdę jestem już załamany. Nie chodzę na imprezy i nie mam jakiś super przygód,znajomych mam ,ale rzadko się spotykam. Poza uczelnia , pracuję i ćwiczę, do tego hobby pochłania mnie bez reszty. Na dodatek mieszkam poza miastem i po 22 nie mam do mnie jak wrócić. Czy to wina tego?

Gość gość
co za bajki.... Nigdy nikt Ci nie okazał zainteresowania bo wyglądasz jak zwykły szaraczek i tyle, nie ma co dorabiać do tego zadnej ideologii ;)

Gość gość
myślisz?

Myślę, że masz nudny dla nich charakter. Przeciętniaki są czasem dobrymi podrywaczami, wygląd nie jest taki ważny.

Gość gość1000
też tak uważam bo nie znam takiego przypadku żeby kobiety nie interesowały sie przystojnym facetem. Jak okazuje sie dla nich nudny lub jego charakter bardzo im nie odpowiada to odpuszczają ale zainteresowanie ma ciągle

Gość gość
Nigdy żadna nie napisze sama... nic... traktują mnie tak jakby mnie nie widziały... No dobra, czasami któraś podjedzie ale zazwyczaj okazuje się ,że ma chłopaka od x lat...

Gość gość
Obawiam się, że jako facet albo sobie sam coś zorganizujesz albo mam nadzieję, że lubisz koty. Jakoś nie wyobrażam sobie kobiety podrywającej faceta, po czymś takim czułbym się żałośnie. Zresztą gdzie w tym zabawa jak wiesz, że masz zielone światło?