Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata3131

Zlozyc zyczenia bylemu

Polecane posty

Gość Renata3131

piszę o poradę, bo chciałabym zagadać do chłopaka który odszedł do innej 2 tyg temu. Kontakt mamy sporadyczny. w poniedziałek jest Dzień Chłopaka pomyślałam żeby złożyć mu życzenia ale czy wypada?

Gość gość
Moim zdaniem to niedobry pomysł. Po 1 - po co masz podnosić ego faceta, który zostawił Cię dla innej? Po 2 - jesteś masochistką i chcesz sama siebie ranić, żeby pisać do kogoś, kto Cię porzucił, by być z kimś innym?" Po 3 - jeśli liczysz na to, że może do Ciebie kiedyś wróci (o ile to możliwe, bo może właśnie teraz spotkał tę jedyną), to musisz zupełnie przestać się z nim kontaktować, wtedy zwiększasz szanse.

Gość gość
tak koniecznie! jaszcze wleź na niego, świnio bez honoru!

Gość gość
No nie przesadzaj Ty nade mną, uczucia nie znikają tak łatwo w jedną chwilę, nawet jeśli ktoś kogoś zranił. Ale jak pisałam, nie powinnaś tego robić, bo nic nie zyskasz (on zapewne nawet nie odpisze, a Tobie zrobi się wtedy jeszcze bardziej przykro), a jeszcze stracisz w jego oczach. A już na pewno Dzień Chłopaka nie jest żadną na tyle ważną okazją, żebyś składała życzenia byłemu.

Gość darkbrownyoureyes
Nie!

Gość Renata3131
mamy kontakt, tydzień temu złozył mi zyczenia urodzinowe.

Gość gość
Ja bym pewnie zlozyla..ale to ja. Nie powinno się skladac , roznie może to odebrać ,poza tym możesz rozdrapać rany i na co Ci to. CHAM z niego.:(

Gość Renata3131
w sumie mam nadzieję że przejrzy na oczy i wróci. Staramy sie zachować koleżeńskie relacje ale nie wiem jak to długo potrwa.

Gość plus plus
Urodziny inna sprawa. Dzień chłopaka... Już nie masz chłopaka. Masz byłego. Zamiast pisać do niego idź na grzyby, rób powidło z jabłek. On odszedł, nie walcz o coś, co nie chce być Twoje. Miej swoją godność.