Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przekonana O Swojej Racji

Czy zasluzylam na ostrzezenie na forum Wizaz

Polecane posty

Gość gość
Laska, skoro nie potrafisz napisać tego samego kulturalnie, to trudno ci tłumaczyć, jak to zrobić. Widać to twój naturalny ton - agresja i najeżdżanie.

Gość gosc ten pierwszy
Napisałam co ja bym powiedziała. Ja nie rozumiem. Ale nie oceniam bo nic mi do tego.

Gość gość
Proste pytanie: walnęłabym tak samo po chamsku między oczy znajomej w realu, gdyby cię o to samo zapytała? Założę się, że wtedy od razu odnalazłabyś w sobie umięjętność wyrażania się kulturalnie, chyba że chciałabyś pożreć się z tą znajomą i w podobnych słowach usłyszeć ocenę własnego lifestylu i wyborów życiowych. W internecie plujesz, bo czujesz się bezkarna, proste.

Gość gość
*walnęłabyś

o rany, nie chodzi o to kto ma racje tylko na Wizażu nie używa się wulgaryzmów. w sumie po co używać wulgaryzmów i słów typu pasożyt jak się chce tylko pomóc lub wyrazić opinię. miejscem na Twoje emocje są na kafe, bo tu jest śmietnik. chyba nie twierdzisz, że byłaś dla niej neutralna. dlaczego chcesz być niemiła dla osoby, której nie znasz? cóż hejt w internecie to ludzkie zjawisko, ale nie oczekuj za niego poklasku

i że na wizażu jest fałsz - a no jest, bo jest inny stopień tolerancji, jest to forum o innym charakterze. a na kafe jest chamstwo i miejsce do wyżycia sie za wszystko. ale to wcale nie znaczy, że kafe jest bardziej szczera, bo rzeczywistość rządzie się jeszcze innymi prawami.

Gość gość
eee tam wizaż, jak mi czasem palnie to bawię się w dostawanie bana na ip na kafeterii :classic_cool: nie zawsze mi dają i trzeba kombinować :(