Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona facecikami

Dlaczego faceci są tacy żałośni

Polecane posty

Niemal każdy robi z siebie super macho i musi napomknąć coś "zabawnego" o seksie. Stale sprawdzają kobiety. Często nawet nieznajomi kolesie zaczynają szybko ględzić o seksie, a gdy mówię takiemu że jak potrafi pieprzyć tylko o seksie to dziękuje za rozmowę to potem taki mówi że tylko żartował i mnie "sprawdzał" (WTF??) Jedyną wartością dla większości facetów są fajne cycuszki i napalona kicia chętna szybko na bzykanko. Mało który wyczeka chociaż 2 miesiące bez seksu. Od razu odpuszczają.

Gość gość
Testują na każdym kroku, sprawdzają czy potrafisz odpyskowac

Gość vicekindybał
Wytrzymałem 3 m, czy to znaczy, że jestem pi.zdą?

Gość pijaczyna 22 lata
a z kolei jak "wyczekują" (jak to sama napisałaś) te dwa miesiące to też jest źle bo uważacie takiego za jakiegoś d*pka czy inną d*pe wołową że wcale nie podbija o seksie... Paranoja, wy same nie wiecie czego chcecie

żałosne teksty facetów z żywca wzięte (patrze na rozmowy z gg) facet 29 lat: "czy masz czasem tak, że chcesz iśc do wc a tak naprawdę się Tobie nie chce ? bo właśnie mam taką rozterkę i naprawdę mam duże wątpliwości siusiu" facet 31 lat "ale ja dziś napalony jestem" "pobawiłbym się z Tobą" (nie widziałam typa na oczy) typ 29 lat: "czekam na laskę, która che żeby przeczyscić jej komin" "jak tam twoja cipka, nie potrzebuje klina ?" k***a najgorsze że te zjeby mają koło 30... u 20latka jeszcze by uszło... jak widać faceci rozwijają sie tylko do 9 roku życia a potem tylko rosną

Gość vicekindybał
...a kobiety są młode tylko do 18, później już tylko się starzeją. Musiałaś ich podpuszczać skoro tak pisali.

Skoro łowisz ich na forach pełnych zdziecinniałych onanistów to sie nie dziw że są dziecinni i onanizują się pisząc z Tobą. Proste.

Gość fakt kolesie są zjebani
buahaha moje rozmowy gg ze z***ami też mistrzostwo :D prędzej czy później któryś wyskoczy z tekstem: "uwielbiam sie kochac pod prysznicem :p a w wannie lezec we dwoje" najlepszy był koleś co chciał się kochać bez gumki i argumentował to w ten sposób: on: "no ja nie mogę używać gumek" ja:"dlaczego" on:"jestem na nie uczulony" a potem "to nie chodzi o materiał tylko uciskają mi penisa i wtedy się delikatnie zsuwają i spadają"

Gość jeeeeeee wiekszość facetów to
dno i wodorosty

Gość jeeeeeee wiekszość facetów to
hahaha dobre, uczulenie na prezerwatywy, naprawde niezłe :D ile to faceci nawymyślają bredni żeby p******ć albo p******ć bez gumki, no k***a niewiarygodne jakie to bydlaki

"Skoro łowisz ich na forach pełnych zdziecinniałych onanistów to sie nie dziw że są dziecinni i onanizują się pisząc z Tobą. Proste." po pierwsze nie łowie po drugie, spotkałam paru w klubie a nie na forach nieważne czy w realu czy w wirtualnym świecie, faceci są popieprzeni

Gość malgoska6729
faceci to szmaty r***ają sie z kim popadnie, gdziekolwiek, niektórzy p*****ają nawet psa czy owce szmaty i z***ańce

Gość prawda o facetach
każdy facet w głębi duszy to zdziecinniały onanista.

Gość gość
Jestem facetem, i nie używam takich prostackich tekstów. Dżentelmenom nie przystoi.

Gość wuteef
"czy masz czasem tak, że chcesz iśc do wc a tak naprawdę się Tobie nie chce ? bo właśnie mam taką rozterkę i naprawdę mam duże wątpliwości siusiu" tego na pewno nie pisało 7 letnie dziecko????

Gość mosze tamten koleś
ma 30 cm i naprawde nie mosze uszyfać gómek :( a ty siem śmiejeż :(

Gość wuteef
z facetami nie da sie normalnie gadać, próbowałam nie raz, nie dwa. facetami można tylko manipulować, a są tak tępi że nie zdają sobie z tego sprawy normalna rozmowa z facetem jest praktycznie niemożliwa

Gość prawdziwy facet nr1
nie, to kobiety są żałosne i głupie, można je wykorzystać a one sie nawet nie skapną :D

Gość a mi najbardziej żal
facetów którzy siedzą po całych dniach na kafe :( taki staszek spod monopolowego przykładowo- ilość postów: 10557 to żałosne

Gość gość
Taka niewydymka? Chyba żartujesz?

Gość gość
dla facetów to normalne r****ć nieznajome kobiety, zwierzęta i dzieci.

Gość gość
gdyby owca miała duże cycki, przeszliby na owce

Gość kasztelanka
jak trafilas na frajera to sie nie dziw,ja mam wspanialego faceta a ty otwirz oczy bo chyba patrzysz tam gdzie nie trzeba

Gość nowa na tym forumm
"ja mam wspanialego faceta" hahaha każda mówi że ma wspaniałego do czasu kiedy się pokłócą bądź zacznie zdradzać, ciekawe czy za parę lat będziesz mówić dalej o nim WSPANIAŁY

Gość nowa na tym forumm
mówicie o obecnym facecie, kiedy jeszcze nie znacie go dobrze "wspaniały" a ten sam facet kiedy jest już byłym to zaczyna być świnią, palantem i frajerem w jednym :D :D

Gość Ze mna chętnie piszą
Czy wy, które tak utyskujecie na facetów, jacy to oni nie są i że nie można z nimi pogadać itd. pochodzicie z jakichś nizin społecznych, rodzin patologicznych czy skąd, że się do was tylko tacy kleją? Przecież te cytaty z GG to chyba jacyś troglodyci pisali. Co do rozmów z facetami, to zaręczam, że się da :) Życzę więcej szczęścia w poszukiwaniach. P.S. No i z pisaniem po polsku Panie Idealne byście się trochę ogarnęły. Interpunkcja to też fajna sprawa :P

Gość uzalezniona chyba
no niestety potwierdzam, faceci są żałośni. Ja jak poznaje jakiegoś w miare normalnego (tak mi sie wydaje że normalny) to prędzej czy później okazuje sie porąbany. mam podobne teksty z GG :P muszą rzucić jakimś żenującym sucharem, bo im skiśnie inaczej