Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśćć

W którym miejscu zaczął Wam się powiększać brzuch w ciąży

Polecane posty

Gość gośśćć

Jestem ciekawa jak to u Was wyglądało. U mnie było tak że bolało mnie w okolicach lewego jajnika. Taki piekący ból. A teraz już nic nie boli lecz mam wrażenie, że brzuch powiększa się tylko na dole i właśnie w okolicach jajników ale po obu stronach. Tak jakby był tam opuchnięty. Jakieś 8 cm od pępka po skosie w dół. Tak to nie widzę żeby rósł po lini prostej nad wzgórkiem łonowym. Nie wiem czy tak powinno być :( A jak Wy miałyście? Myślałam że powinien zacząć rosnąć na środku podbrzusza.

ja jak sie do tylu odchylalam na poczatku tak w 2gim miesiacu to mialam nad pepkiem takie wybrzuszenie dziwne :) Wczesniej zawsze bylo plaskie. Teraz jestem w 4mies. i brzuch widac w sumie bez koszulki. Bo tak to wyglądam jakbym się najadła. Fakt jest on wiekszy ale nie aż tak bardzo zauważalnie :D

Gość gość
... z tego co pamiętam byłam w łazience gdy to zauważyłam :P

Gość gośśćć
przyszła mamcia- ja przed chwilą oglądałam mój brzuch i mam takie leciutkie wybrzuszenie, ale pod pępkiem. No chyba, że mam jakieś zwidy.

Gość gość
6/7 miesiąc :)

Gość gość
o kurde, zle przeczytalam.. mi zaczal rosnac doslownie od dolu, od lona i w gore.. im ciaza starsza tym wyzej.. aczkolwiek nadal od samego dolu..:)

Gość gośśćć
Ja jestem w 15 tc. Tak się zastanawiam czy te moje ukośnie zarysy po bokach to może więzadła macicy. Bo to może nie zaokrągla się brzuch, tylko te więzadła są opuchnięte. To tak trochę wygląda jak stoję przodem, jakby brzuch i boczki były wizualnie od siebie oddzielone. Tak jakby robił się zarys brzuszka od miejsc w okolicach jajników po obu stronach do wzgórka łonowego. Nie wiem jak to inaczej napisać. Może tak jest dlatego że jestem drobna i szczupła i dlatego mam inaczej.