Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Zapraszam do siebie do mojego domku na wsi

Polecane posty

Mam domek w Niezdowie, jest to wioska blisko Dobczyc. Zrobimy sobie pyszną ucztę. Godziny menu: 07:15 - kawa i herbata 07:30 - śledzie w sosie śmietanowym 07:45 - śledzie w sosie musztardowym 08:00 - śledzie w sosie chili 08:15 - jajecznica na boczku 08:35 - żurek z białą kiełbasą i jajkiem 08:55 - żurek z grzybami i pieczarkami 09:20 - bigos 09:45 - kanapki(bagietki) z szynką, pomidorem, ogórkiem, majonezem 10:15 - kanapki z nutellą 10:30 - barszcz czerwony z uszkami mięsnymi 11:00 - barszcz czerwony zabielany z ziemniakami 11:30 - zupa ogórkowa 11:45 - zupa pomidorowa 12:00 - filety z kurczaka w sosie uncle bens 12:30 - ryż z mięsem mielonym i sosem uncle bens 13:00 - makaron z mięsem mielonym i sosem uncle bens 13:30 - rosół z makaronem 14:00 - filety z kurczak, frytki, surówki polane sosem chili 14:15 - kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną 14:30 - łazanki 14:45 - kebab 15:00 - chesburger 15:15 - chicken-burger 15:30 - hmburger 15:45 - schabburger 16:00 - fischburgeg 16:15 - ryba z frytkami i surówkami polanymi sosem chilii 16:30 - kebab z frytkami i sałatką 17:00 - zapiekanka ziemniaczana 17:15 - zapiekanka 17:30 - zupa pieczarkowa z makaronem 17:45 - kiełabski i kurczak na grillu 18:00 - devolay z z frytkami oraz marchewką 18:35 - kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami 18:45 - gołąbki w sosie pomidorowym i pieczarkowym 19:00 - placki ziemniaczane w sosie pieczarkowym 19:30 - placki ziemniaczane po węgiersku (z gulaszem) 19:45 - tortilla 20:00: a. czarny las (cukiernia złoty kłos) b. tort tiramisu (cukiernia Sawickich) c. ciasto bananowe (cukiernia Sawickich) d. ciastko czarny las (cukiernia dom chleba) e. ciasto jadzia (cukiernia dom chleba) f. ciasto ambasador (cukiernia złoty kłos) g. ciasto 3bit (cukiernia złoty kłos) h. ciastka bananowe (cukiernia dziadkowiec) i. pączki, drożdżówki (cukiernia Sawickich) j. chipsy, czekolady, batony, oraz napoje typu cola, spirte, pepsi, fanta, mirinda a także: redsy i tigery SEANS I FILMY JAKIE PROPONUJĄ: Mam wszystkie odcinki miodowych lat oraz: brzdąc w opałach, trędowata, laleczka chucky, ponad szczytem, testosteron i lejdis.

Gość studia na WSI
dzieki, ale udalo mi sie dosc porzadnie struc wiejskimi specjalami... jakby to ladnie ujac - gospodarz ubijal krowy zarazone pryszczyca na glowne danie i usilowal tlumaczyc ze to taka moda dzis

Ale wszystko przygotuje moja służąca :). Dzisiaj byłam ze swoim szoferem na zakupach by zrobić te specjały dla kafeterian.