Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waga 90 kg to masakra

Polecane posty

Gość gość

czy jeszcze do przeżycia?Przy wzroście 165.I jestem kobieta.

Gość Goscinna55
Masakra!!!! 80 to juz katastrofa..ææ

Gość gość
masakra bardzo

Gość gość
K***a jak można tak się zapuścić

Gość gość
Tak też myślałam,że masakra,ale już się trochę przyzwyczaiłam.Może przez to mój facet nie chce się ze mną kochać...

Gość gość
wow! tyle masy mięśniowej, musiałaś nieźle grzać na siłce! szacun ;) a tak na serio, czas na zajęcia sportowe i to już ważę równo połowę tego co Ty i nie jestem chudzielcem....

Gość gość
Do gościa wyżej-zwyczajnie,dużo pracy,nieregularne posiłki,stres.Kiedyś też myślałam że jak ważę 60kg to już jestem gruba,a potem szybko poleciało,więc chuderlaki,lepiej nie kpijcie,bo was też to może spotkać.

Gość gość
da się schudnąć ,tylko teraz weź się za siebie , TERAZ bo zanim się obejrzysz będzie120!!

Gość gość
DO CHOLERY ! dajcie się dziewczynie najeść P***BUSY i ANOREKTYCZKI !

Gość gość
Hmm...to miało być do gościa wyżej.Tak poza tym to skończyłam AWF i przez całe życie byłam bardzo aktywna,ciągle ćwiczyłam,jeździłam na rowerze,biegałam i nagle,w wyniku pewnej sytuacji w życiu przestałam robić cokolwiek,zero ruchu,potem praca od 7 do 23 i tak oto najpierw 5 kg do przodu,potem 10,15 i najwięcej ważyłam 104kg,ale to już było w ciąży.A teraz się odchudzam.

Gość gość
nie kpię, motywuję od wielu lat uprawiam regularnie sport i nawet podczas kontuzji organizowałam sobie zawsze lekki ruch. Ktoś kto ma jędrne, zdrowe ciało to chuderlak? :( przykro mi, że ktoś myśli, że to samo się "zrobi", tak samo jak utycie może "spotkać kogoś" pffff :P pozdrawiam - szczęśliwa i zdrowa bez wyrzeczeń, robię to co kocham :)

Gość nowłasnieeeeeeeeeee
Hmmm moja przyjaciółka wazy 120 kg przy wzroście 155 cm :( Od kiedy ma nowego faceta przytyła 40 kg w 2 lata . Mam wrażenie ze ten facet ja tuczy :( ..nie wiem dlaczego on tak robi i jaki jest tego cel .

Gość Justyna8998
to jest masakra!! ja wazylam 92 schudłam do 84 i ciągle jestem.na diecie nie.mogę na.siebie.patrzeć!!! odchudzam się po raz OSTATNI!!! do wagi 52kg!!!

Gość gość
o k***a moj maz wazy 90 kg przy 190 cm wzrostu i ciagle cwiczy, biega...jestes otyla i to baaaaardzo. Fu!

Gość gość
to ja gość- chuderlak:P przede wszystkim nie walczcie ze sobą tylko dla siebie. To kluczowe w podejściu do zdrowego ciała

Gość gość
Tak w ogóle to przechodząc różne etapy swojego wyglądu-od szczupłej do otyłej zauważyłam że osoby gorzej wyglądające,inni automatycznie traktują jak jakąś podkategorię.Już nie jak kobietę tylko jak "coś".To jest naprawdę smutne.

No jak na 165cm to sporo masz nadwagi. By zrzucić te kilkanaście kg trzeba więcej się ruszać Typu biegać ćwiczyć czy chociaż by chodzić regularnie do Sauny. Najlepiej tam gdzie prowadzone są seanse parowo zapachowe.