Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszDk

Inrowertycy nieśmiali odludki

Polecane posty

Gość ArkadiuszDk

czy jak inaczej można takie dziwactwa inaczej nazwać są c*****i. Trzeba takich ludzi wyleczyć psychiatrycznie a dopiero potem myśleć o znajomościach z nimi. Szkoda czasu na takie nieprzystosowane jednostki które ciągle się nad sobą użalają i nie chcą się integrować z innymi czy spotykać.

Gość gość
a kto gdzie i nad czym sie użala :D masz schizofrenię ;D?

Gość gość
nie bądź, k*****, taki hop

Gość zajętym mówimy stop
niee niee ;D mamu już z kim poszaleć

Gość Chaquel Dema
tia... nie wiem czy wiesz, ale leczenie psychiatryczne to ciezka praca umyslowa :classic_cool:

Gość od ludi sie odwal
od siebie zacznij bo masz coś z kopuła :classic_cool: seria chyba ze chłopisko sie upoimina o swoje bo sam nie potrafi zaczepic

Gość ArkadiuszDk
Startowałem niedawno do takiej dziewczyny. Ładnej ale aspołecznej i małomównej. Byłem miły starałem się zagadywałem. Myślałem że w końcu się przełamie i coś z tego będzie (wyczuwałem zainteresowanie choć tłumione). Ale nic takiego się nie stało. Laska pozostała w swoim światku. Straciłem cierpliwość i mówię że p******ę. Inni jej pokroju tacy sami. Wiecznie wymagają żeby to inni się starali a oni to jak święte krowy.

Gość gość
hhha popatrzcie a nie mówiłam, CHŁPOPCZE TY JESTES CHORY CO MA CI POWIEDZIC ;D powiedz ty może jej idioto , jak czytam takich egoistów to i niedobrze

Gość kadza ma juz kogoś
w swoim życiu a takich jak ty to one omijaja wielkim łukiem licz dalej

Gość ArkadiuszDk
Moim zdaniem takie coś to choroba i wymaga leczenie. Normalni ludzie nie boją się innych i dążą do kontaktów są weseli wygadani nie siedzą sami w kącie. Oni chcą przebywać z ludźmi i mówię bez skrępowania to co myślą. A tacy intro itepe to jacyś mega zablokowani i nie da się do nich dotrzeć.

Gość gość
Widocznie słabo się starałeś albo dziewczynę nie poociągałeś zbyt mocno. Jakby poczuła chemię leciałaby za Tobą jak pszczoła do miodu, i szybko zapomniała o swoim introweryźmie czy nieśmiałości. Pożądanie jest silniejsze niż takie cechy osobowości jak zbytnia nieśmiałość czy introwertyzm.

Gość gość
przebojowiec pysk otworzył :D

Gość gość nie kinky reggae
ojejku :O nie pos**ra**j sie, jak Ci nie pasujemy, to idz do klubu i ekstrawertyzuj sie z głośnymi wulgarnymi babami. Do Nas trzeba mieć cierpliwość, mnie wiecej taką samą jaką my posiadamy względem głośnych i chaotycznych cfeli twojego pokroju 🖐️

Gość ArkadiuszDk
Ona nie miała faceta i często patrzyła w moim kierunku. Ale gdy już się starałem to nie czułem żadnej zachęty tak jakbym stał pod drzwiami które nigdy się nie otwierają.

Gość gość
dziewczynie musi sie podobać, widocznie :D jesteś porażką

Gość gość
I nie, to nie jest żadna choroba tylko taka cecha osobowości i tego za cholerę nie wyleczysz. Albo ją akceptujesz albo papa szukaj kogoś podobnego do siebie.

Gość gość
no i se stałeś pod tymi drzwiami ale jesteś za głupi aby znaleźć do nich klucz :D:D:D

Gość gość
Przyczyny tego stanu rzeczy szukaj raczej w sobie, pacanie.

Gość gość
" ArkadiuszDk Startowałem niedawno do takiej dziewczyny. Ładnej ale aspołecznej i małomównej. Byłem miły starałem się zagadywałem. Myślałem że w końcu się przełamie i coś z tego będzie (wyczuwałem zainteresowanie choć tłumione). Ale nic takiego się nie stało. Laska pozostała w swoim światku. Straciłem cierpliwość i mówię że p******ę. Inni jej pokroju tacy sami. Wiecznie wymagają żeby to inni się starali a oni to jak święte krowy. " czyli przyszedłeś swoja frustrację wylewać na forum bo dziewczyna Cię olała ? widocznie wcale jej nie imponowałeś introwertyk to ktoś kto sobie starannie dobiera towarzystwo a nie osoba aspołeczna jak to opisałeś

Gość ArkadiuszDk
Dla wszystkich taka była nie tylko dla mnie. Chłodna milcząca niezbyt rozmowna. Wyglądała na taką co się boi innych i nie dąży do towarzystwa. Chciałem ją otworzyć ale jak widać się nie udało. Po tym mam uraz do takich kobiet.

jak długo o nią zabiegałeś ?

Gość gość
nie udało Ci się jej otworzyć bo ona tego nie chciała nadal nie kumasz że osoba introwertyczna WYBIERA sobie towarzystwo zamiast bratać się z każdym kto się nawinie osoba introwertyczna nie ma potrzeby otwierania się na każdą osobę i komunikacji z nią

Gość ArkadiuszDk
Temat brzmi introwertycy nieśmiali odludki a nie jedynie introwertycy więc się nie czepiaj. Nie wiem którym typem była ta dziewczyna z pewnością była nieśmiała i niezbyt rozmowna. Lubię klapać dziobem ale przy takim kimś czułem się dość nieswojo po pewnym czasie. Ona przeważnie mnie słuchała.

29.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość nie kinky reggae jak długo o nią zabiegałeś ?

Gość gość
Sama jestem introwertyczką, ludzi się nie boję ale też nie mam przesadnej potrzeby do kontaktów towarzyskich. Sztampowe "dzień dobry" do sąsiadów wystarczy nie mam potrzeby wystawać na klatce schodowej i wysłuchiwać czy generować plotek o ludziach. Mam w pompie co o mnie myślą. Gdy ktoś mnie zagadnie to odpowiem ale nie mam potrzeby rzucać się na każdą osobę i uszczęśliwiać ją swoimi monologami tak jak ty.

Gość ArkadiuszDk
Przez dwa miesiące z przerwami. Początkowo wydawała się normalna gadała ze mną i ludźmi ale potem nagle się zaczęła izolować i odzywała się tylko wtedy gdy wymagało tego otoczenie.

Gość gość
:-) i przez te dwa miesiące nie zaważyłeś że być może to co gadałeś ją zniechęciło ? bo ja tak to odbieram z opisu... podobałeś się lasce, była zainteresowana, ale im dłużej słuchała tym większy prostak z Ciebie wychodził.... haha a teraz ją krytykujesz na forume

Gość ArkadiuszDk
Dodam że to było już jakiś czas temu a ja nadal jestem w****iony tym jak mnie potraktowała. To się nie mieści w głowie żeby tak się zachowywać gdy ktoś ma dobre intencje. Chciałbym ją wybić z głowy ale spodobała mi się strasznie i żal mój szybko nie minie.

Człowiek który wierzy w jakąkolwiek skuteczność leczenia psychiatrycznego czy człowiek religijny który wierzy w zbawczą moc Jezusa czy innego boga to dla mnie podczłowiek.

Gość gość
nadal nie rozumiem po co ten post ? skoro taki z ciebie superkontaktowy ekstrawertyk to o co kaman ? na co dzień masz wiele kontaktów z ludźmi....przecież nie masz problemu z nawiązywaniem relacji... więc o co chodzi ? zabolało że w tym jednym przypadku nic nie wskórałeś a taki player z Ciebie ? po raz kolejny powtórzę: introwertyk sam sobie wybiera towarzystwo, a ty zesrasz się a nic nie wskórasz jeśli nie chce cię w swojej bajce