Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nie warto marzyć

Polecane posty

Gość gość

już jakiś czas temu doszłam do takiego wniosku...ale i tak czasem mi się zdarza snuć jakieś myśli na temat przyszłych zdarzeń, np. o tym, że chciałąbym kiedyś mieć dziecko z moim facetem, no bo przecież go kocham, chciałabym mieć z nim rodzinę, spędzać razem czas, być dla niego kobietą jego życia...ale teraz myślę, że on chyba nie chce tego, nie myśli o mnie w ten sposób. a ta świadomość jest taka smutna dla mnie. :( kiedyś mi mówił, że jestem jego wymarzoną, że mnie nigdy nie odda, nie zamieni na inną, że chciałby mieć ze mną dom i rodzinę, teraz już nie słyszę takich słów od dawna...dlaczego faceci się zmieniają? czy oni nie przywiązują wagi do słów, które wypowiadają?

Gość PO_PIS ELOKFENCJI
bo im tak wygodniej?

Gość gość
jasne, wszyscy są tacy sami, na poczatku bajerują , a potem mają wszystko gdzieś

Gość gość
Chyba najlepiej w takiej sytuacji zapytać tę drugą stronę, o czym ona marzy i czego chce-wtedy łatwiej zorientować się, czy łączą Was plany na przyszłość.

Gość gość
boję się go pytać o takie rzeczy, bo i tak wiem, że nie usłyszę całej prawdy no i on często zmienia zdanie w różnych sprawach