Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktarynka

Poleciłybyście mi pościel

Polecane posty

Gość Ktarynka

Poszukuje pościel która będzie mi służyła przez dłuższy czas. Poleciłybysie mi jakis gatunek poscieli bawełnianej badz satyny bawełnianej która w praniu sie nie wyciaga i nie tracie koloru po wypraniu. Otoz kupilam 2 kąplety poscieli i to nie taniej wyprana w 40 stopniach po wypraniu wyblakły kolor i sie rozciagla. Moze na allegro kupujecie i moglybyscie godnie polecic dziekuje

Gość gość
Bielawska

Gość Ktarynka
ktos jeszcze

Gość gość
"kąplety"- tego jeszcze nie widziałam :D A pościel polecam z Ikei, nigdy nic się z nią nie działo, i bawełna i satyna bawełniana, moja mama kupowała w Jysku i też nie narzekała ale nie wiem czy tam różne firmy są czy to jakaś ich firmowa.

Gość gość
Ja wiem ze pisze sie JYSK A NIE JYSKU

Gość gość
w ikei mają jakieś z doopy rozmiary. 150x200 albo 200x200. co to ma byc i dla kogo? w Polsce wiekszosc ma 160x200 albo 200x220

Gość gość
Andropol!!! Jest świetna gatunkowo, ja mam kilka kompletów i cały czas je tylko używam. Kupuje na allegro. Poza tym są super wzory, zupełnie niebanalne. Czesto można ją dostrzec w filmach ;)

Gość gość
ja kupiłam ELWAY bawełna satynowa , mam juz 3 komplety i polecam. Andropol tez dobra posciel ale droga, za Andropol ponad stowe w sklepie a za elway płaciłam ostatnio 55zł

Gość gość
Polecam pościel z Ikei oraz z F&F -jest w Tesco.

Gość czyMOZECIEdoradzic
ja polecam posciel z IKEI, ale nie te najtansze, tylko te drozsze zestawy. Bardzo fajna jest seria MALIN, właśnie bawełna satynowam jest kilka wzorów. Mam też 2 komplety bawełniane z Home&You. Jeden z nadrukiem, drugi jakby haftowany z naszywkami. W sumie mam właśnie 3 komplety na zmianę i piorę je w 60stopniach już prawie 2 lata, nic się nie dzieje. Pościel wygląda dobrze.