Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

smutno mi po meczu

Polecane posty

Gość jestem fanką Realu Madryt

Nawet bardzo smutno :( Nie mogę dojść do siebie po wczorajszym derby Madrytu ;( Uświadomiłam sobie, że przegraliśmy kolejną ligę 😭

Gość gość
Bzyknąć Cię na pocieszenie?

Gość gość
Od razu football, który bardziej pasuje na gay party, a nie do kopulacji hetero. To jak?

Gość gość
to se idz pyknij w pilkarzyki

Gość Antykomunista
Atletico Madryt doj***ło j****ym żelom Królewskim.

Gość gość
Mają tak ulizane jakby wujek ich cały czas głaskał trzymając ich na kolanach. Real się skończył po Zidane, Carlosie, org. Ronaldo.

Gość gość
Oni mają włosy, a ja mam jaja, których im brakuje. Zresztą wczoraj to udowodnili. Jaką torebkę teraz nosi cr7?

Zdrowy_Facet - Mam powody, dla których kibicuję Realowi. Sympatia do Hiszpanii i jej stolicy, połączona z sympatią do piłki nożnej. gość - Masz satysfakcję z tego nabijania się z RM? Gdybyś zobaczył któregoś piłkarza na żywo, to zsikałbyś się na miejscu.

Gość gość
Z pewnością sikałbym ze śmiechu widząc tony brylantyny na głowach tych panienek. Po za realem jest też Barca.

Gość gość
To napewno, bo pewnie dawno niewidzieli faceta, który wygląda jak panna, którą codziennie rano widzą spoglądając w lulstro. real był męski za starych czasów, teraz to tylko klony Twinky Winky.

Gość gość
*który nie wygląda jak panna

Szczerze mówiąc akurat ja nie przepadam za Realem z tego względu, że jest budowany prawie wyłącznie na zawodnikach kupionych z innych klubów. W ten sposób nie buduje swojej klubowej tożsamości bo byle arabus jak będzie miał kaprys to może w rok taką drużynę "zbudować" czyli kupić. Tak więc Twoje zamiłowanie do Hiszpanii i Madrytu rozumiem ale ta drużyna to ludzie kupieni nie powiązani z krajem czy miastem.

Wow, ale błyskotliwy komentarz. Casillas, López, Ramos, Arbeloa, Isco, Alonso, Illarramendi, Carvajal, Nacho, Casemiro, Jese, czy Morata są dla Ciebie mało męscy? Zresztą nie chce mi się już z Tobą gadać. Hejtuj sobie dalej, ja mam ciekawsze rzeczy do zrobienia niż czytanie Twoich komentarzy.

Gość gość
Mimo czytasz je :) Męski to jest Kimbo, Tayson, Szpila itp, a nie typy, którzy w ciągu 1godziny wydają więcej na kosmetyczkę już niejdna kobieta w 5 lat.

Zdrowy_Facet - Mnie też nie podoba się polityka Realu, ale tutaj można winić tylko prezesa, nie cały klub. Real jest królewskim klubem z piękną historią i tradycją. Trochę żałuję, że w RM większość zawodników pochodzi spoza Madrytu, a spora część to nawet nie Hiszpanie. Mogli tu grać Mata, Soldado, Negredo, ale przez politykę transferową zostają sprowadzane ''gwiazdy'', a wychowankowie są zmuszeni odejść do Getafe. Smutne to trochę i niestety mało przyszłościowe.

Gość Bale
Wkoncu jakaś normalna dziewczyna a nie tylko seks itp. Chętnie bym obejrzał z tobą mecz RM . Co sądzisz o nowym transwerze za 100 mln. ? :P

Ale ja nikogo nie winię. Mi właśnie taka polityka się nie podoba. Klub z takimi tradycjami powinien mieć swoje szkółki jak Barca i powinien mieć trochę wychowanków bo inaczej cała ta ich "tradycja" jest bez sensu.

Gość gość
Obejrzyjcie sobie wspólnie jak real dostaje po dvpie od Barcy.