Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadałabym se

Polecane posty

Gość chwila spokoju
może ja za stara jestem na te zabawy, ale jeśli masz stracić miłość przez to, że nie napiszesz, to ta miłość nie jest tego warta ;)

Gość gość
nudze sie :D chwila spokoju... mysle o tym króliczku i moze ja swojego chlopa tak załatwię niech potęskni :D nie do końca ci on mój :P

Gość chwila spokoju
nie do końca Twój? Intrygujące...

Gość Znowu coś źle zrobiłam
ja 22, on 23. pewnie masz rację, bo jakby chciał to by napisal. A z tymi życzeniami to zły pomysł?

Gość chwila spokoju
co? Ja byłam przekonana, że 16 :O przepraszam. To mnie zaskoczyłaś.

Gość to se gadaj
co to w ogóle jest za wymysł, ten dzień chłopaka? :D ze 2 lata się o tym przypadkiem dowiedziałam.

Gość chwila spokoju
może on miał na myśli, żeby go zaprosić... wtedy, w tej pierwszej wiadomości. Ale jeśli tak, to sugerował seks, a Ty nie jesteś gotowa na to. Dzień chłopaka? To szkolna zabawa była. Rekompensata finansowa za Dzień Kobiet.

Gość to se gadaj
już chyba za stara jestem na takie zabawy :P

Gość gość
nie bo dzielą nas kilometry :P a kiedy ten dzień chlopaka ,dzisiaj? :D

Gość chwila spokoju
a ile wiosen?

jutro jest. Nie sądzę, żeby miał siebie na mysli, bo wiedzial, że jestesmy jakieś ponad 100 km od siebie. A gdy się dowiedział, gdzie obecnie jestem napisał, że akurat tam był tego dnia i miał godz wolnego. Ja to odebrałam, tak, że chodziło mu o to, że moglismy się spotkać. Potem gdy dowiedział się że jestem sama, napisał o tym żebym sobie kogoś zaprosiła. I weź tu zrozum facetów;/

Gość gość
no właśnie :) ile macie lat ..

Gość chwila spokoju
30. Faceci są bardzo prości, to kobiety komplikują dużo spraw. On chciał się spotkać, to mu napisałaś, że nie ma nikogo ciekawego, to nie. I poszedł dalej. Na moje oko, to zaproś kogoś do siebie w męskim języku oznacza: zaproś mnie na seks - szczególnie w wieku 23 lata. Brutalne, ale prawdziwe.

to super;( gościu, a Ty jak myslisz?? Ale świetnie, dowiedziałam się że zachowuje się jak 16-latka;(

Gość chwila spokoju
nie chciałam Cię dobijać. Ale chyba nie masz dużego doświadczenia z facetami?

Gość gość
daj sobie spokój ,bedzie chcial to sie o ciebie postara :)

Gość chwila spokoju
gość, a dużo km Was dzieli?

nie no nie dobiłas. Ale to prawda, nie mam doświadczenia. Nigdy z nikim nie byłam.

Gość gość
około 300km

Gość chwila spokoju
o kurcze, to jak się poznaliście? Znowu... - to niestety widać. on pewnie też wyczuł. A jak z charakterem? Raczej spokojna, ułożona, nieśmiała?

Gość chwila spokoju
Znowu... poszukaj na necie "Mężczyźni kochają zołzy". To jest poradnik dla takich jak Ty, oczywiście z przymrużeniem oka.

Gość gość
przez neta :D

Gość chwila spokoju
hej! tylko ja się przyznałam do wieku i Znowu,... :P

no dokładnie, trafiłaś. Pewnie to ich odstrasza.

Gość chwila spokoju
nie, to ich nie odstrasza :) odstrasza nieporadność, bo czują, że chcesz miłości. Od zaraz. Tu i teraz miłość na wieki. Żaden facet (ani większość kobiet) nie wytrzyma takiej presji na dzień dobry. Musisz wydobyć z siebie więcej luzu. Trochę żartu, zabawy, FLIRTU. A nie miłości. Tak, jak napisałaś wcześniej, boisz się, że przejdzie Ci miłość... I ten strach faceci czują podskórnie i się z takiej relacji chcą jak najszybciej wymiksować. 22 lata i miłość? A gdzie czas na zabawę, luz, flirt i poznanie obsługi mężczyzn? Ja nie mówię o puszczaniu się, o NIE! Tylko mówię o tym luzie, który jest magnesem na chłopów. Bo miłość ich odstrasza. A w dodatku od niepewnej siebie dziewczyny. Nie chodzi by być przebojowym, roznosić pomieszczenia i wybuchać jak atomówka. Trzeba tylko być pewnym swego, wiedzieć, że jest się silną, fajną, ciekawą, interesującą dziewczyną... Chłopy same przybiegną.

Gość chwila spokoju
jaka była ostatnia wiadomość od niego? i kiedy? zaintryguj, wywieś przynętę i nie zakładaj cudownej miłości na wstępie bo rozczarowanie jest więcej niż prawdopodobne. Tego chłopaka raczej sobie odpuść jako partnera, ale może warto potraktować jako trening?

ostatnia to właśnie o tym, że niedługo będą nowi chłopcy :O ale masz rację, zbyt szybko robię sobie głupie nadzieje. A o jakiej przynęcie móiwsz? Znalazłam ten poradnik, zaczęłam go czytać, rzeczywiście jest fajny, będę czytac dalej. Dzieki za niego :)

Gość chwila spokoju
ojej... :O to się nie łudź. Odpuścił. Więc tym bardziej, nie pisz już. Bądź interesująca, ciekawa, nie wymagająca tej miłości na wstępie. Bo na miłość trzeba sobie zapracować z jednej, jak i drugiej strony. Nie bądź ogłoszeniem typu: szukam męża na g***t. Żaden facet tego nie wytrzyma. Oni są naprawdę prości w obsłudze. Ale pod warunkiem, że poćwiczysz trochę na nich, że dowiesz się jak działają, jak myślą, jak te trybiki im chodzą ;) Studiujesz?

tak, studiuje. nie napiszę do niego, bo wtedy to już na serio byłabym skończoną kretynką. Masz rację.