Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazlosckatechetce

Przestudiowałam Biblie

Polecane posty

Gość nazlosckatechetce

Przestudiowałam cały nowy testament, nauczylam sie wszystkich przypowiesci, chodziłam miesiąc na spotkania biblijne w kosciele zielonsowiatkowym. A wszystko to tylko zeby sie kłócic na religii z Katechetka i rzucac jej wersami ktorych nie zna :classic_cool:

Gość Pudlo Viagry sp zoo
sama widzisz ze wredne katechetki tez maja swoja role w zyciu do odegrania :classic_cool:

Gość nazlosckatechetce
Całe wakacje na to poświęciłam, ale jak sei wk****iła katechetka gdy ja zarzuciłam wersetami i pytaniami biblijnymi - bezcenne.

Gość gość
a na jaki temat

Gość nazlosckatechetce
Rózne. O różne wydarzenia z nowego testamtu na wypytywalam albo wyglaszalam z glowy wersety z ewangelii albo listow.

Gość gość
Drogie dzieci! Również dziś wzywam was do modlitwy. Niech wasz kontakt z modlitwąstanie się codziennością.Modlitwa czyni cuda w was i poprzez was, dlatego, dziatki niech modlitwa będzie dla was radością. Wtedy wasz stosunek do życia będzie głębszy i bardziej otwarty i zrozumiecie, że życie jest darem dla każdego z was. Dziękuję wam, że dpowiedzieliście na moje wezwanie.

Gość Pudlo Viagry sp zoo
swietnie, tylko jest jedno ale... biblistow jest cale mnostwo pierdola co wyczytali ale jak przyjdzie do zastosowania w praktyce to sie okazuje ze jest problem :classic_cool:

Gość gość
Kościół Katolicki, w nim jest pełnia prawdy