Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka250807

Jak podgłosić laptop

Polecane posty

Gość Iwonka250807

Witam! Pytanie jak w temacie, czyli jak mam podgłośnić laptopa, skoro wszystko jest na full (na pasku zadań i w panelu sterowania - dźwięki)? Ogólnie filmy na youtube i muzyka (również z płyt czy pendrive'ów) działają bez zarzutu. Przez słuchawki też słychać idealnie. Dźwięki systemowe też w porządku. Problem pojawia się w związku z filmami z płyt i z portali, które oferują obejrzenie filmu za free. Myślałam, że będę mogła podgłosić dźwięk na klawiaturze, czyli u mnie akurat Fn i ten trójkącik od volume. Tylko, że po wciśnięciu Fn pojawiają się wszystkie opcje zawarte na klawiszach od Esc począwszy a na F9 kończąc. Tyle, że u mnie powinny pojawić się jeszcze te z klawiszy 1,2,3 i 4, gdyż to właśnie na 3 i 4 mam te trójkąciki. Ale mi się nic nie pojawia i teraz nie wiem, czy coś się zepsuło czy to ja nie umiem tego włączyć. A może istnieje jakiś inny sposób na podgłośnienie tych filmów?

Gość gość
a ty znowu tu

sorki, ale nie kliknęłam sobie, żeby dodać temat do ulubionych i potem jak chciałam wejść na swój temat to mi ciągle wyświetla, że nie ma takiego temetu, więc uznałam, że tamten się nie zapisał.