Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem że mnie wysmiejecie ale musze sie komus pochwalić

Polecane posty

Gość gość
Skąd wiecie, ze ta która obrażala ma jakiekolwiek wykształcenie. A jeśli ma to mozliwe, ze ma ledwo ukończony licencjat z oceną dostateczną na dyplomie.

Gość gość
tego do końca nigdy nie wiemy,ale jeśli ktoś pisze,,Ci po zawodówkach'' to takie wyciągam wnioski,że pisze osoba po studiach

Gość gość
U mnie podobnie ,za rok koncze 40 lat a mi daja 30,32 lata góra ostatnio poznane kolezanki na zumbie byly w szoku ze mam 16-letnia córke ha ha ...nie powiem troche mnie to polechtalo

Gość gość
tak,nie wiemy jakie ma wykształcenie,ale mi chodzi o to ,że szydercze wypowiedzi o wykształconych w zawodówce są bezpodstawne, ja sama żałuję zmarnowanego czasu poświęconego na podyplomowych ,ale wierzyłam iż dzięki temu firma lepiej będzie działać,ale robię co robiłam mądrzejsza od tego nie jestem a aby było dobrze muszę zawierzyć i pozwolić robić swoją robotę tym "słabiej"wykształconym i uczyć się od nich. W naszym przypadku to zarabiamy dzięki tym po" byle "zawodówce. Licencjat,tego już w ogóle nie rozumiem bo ani to zawód ani wykształcenie bo nie pełne,nie rozumiem reformy oświaty.Nie rozumiem zupełnie dlaczego tak skrzywdzili społeczeństwo zabierając stare szkoły.

Gość nie wiem co to tym
Ja mam 39 a gora dostaje 34. Czasem ma sie w genach, ja po babci i mamie, pogratulowac twoich. Ja ostatnio poznalam kilka osob o, ktorych myslalam, ze s a 10-20 lat starsze ode mnie a sie okazalo, ze to moj rocznik, bylam zszokowana.

Gość Polka z wloch
Mnie tez daja zawsze te 15 lat mniej!No i co jestem zadowolona!Zawsze dbalam o siebie i to chyba nic dziwnego ze ladnie i swiezo wygladam!

Gość Polka z wloch
Jak widza mojego doroslego syna to pytaja sie czy to moj brat bo taki podobny