Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem że mnie wysmiejecie ale musze sie komus pochwalić

Polecane posty

Gość gość

mam 40 lat i moje klientki w salonie fryzjerskim zapytały ile mam lat i ja im powiedziałam a one były w szoku, dały mi 25 lat bo mam mloda buzię i jestem filigranowa wiem że mnie zjedziecie ale musiałam komus się pochwalić

Gość gość
A ile lat miały te klientki?

Gość gość
to dobrze ze tak mlodo wygladasz , ale smutne jest ze nie masz sie komu pochwalic . jakos mi sie tak przykro zrobilo

Gość anty kopacz
Brałbym Cię :) Stanowisz wyjątek wśród już trzydziesto paroletnich babć.

Gość wytrychowicz
mezowi sie pochwal ;)

Gość gość
tak Ci powiedziały żebyś im zniżyła trochę ceny za usługi baby są cwane :D:D:D

Gość gość
Juz nie ma tych 40 latek co kiedyś :) Grubych, zapuszczonych, z trwałą :)

Gość gość
mężowi powiedziałam, klientki miały po 30 lat nie chce nikomu się chwalić bo wiadomo jaka będzie reakcja 0 że sobie wyobrażam nie wiadomo co

Gość gość
przesada ja wygladam rowniez nie zle ale twarz oczy nie oszukuja jesc cie nie mam zamiaru ,wiem ze mozna super wygladac i nie ktore Kobiety maja to szczescie ze starzeja sie inaczej ale 25 lat przy 40 to lekka przesada :)

Gość gość
zresztą też uważam że przesadziły z tym 25 , bo sama sie smiałam , bardziej juz jakby mi powiedziały 30 to byłoby bardziej realne

Gość gość
Ja mam 41 lat i moja 29 letnia klientka myslala, ze jestem w jej wieku :) Mam duzo klientek po 30tce, ktore myslą, ze jestem od nich młodsza i mają teksty typu: jak bedzie pani w moim wieku...

Gość gość
jak na 40-stkę to jesteś strasznie pusta no ale co się dziwić - fryzjerka po zawodówce, jara się wyglądem bo tylko to masz

Gość gość
Nie martw sie,jesli pochwalily cie kobiety,to mimo ze wygladasz mlodo,uroda raczej nie grzeszysz :D

Gość gość
29.09.13 gość Skąd wiesz jaką ona ma szkołę? Moze jest mgr z zupełnie innej dziedziny a pozniej została fryzjerką stylistka jako nowe hobby? Nie obrazaj jak jej nie znasz.

Gość gość
własnie, mam wykształcenie średnie z maturą więc określanie że zawodówka i pogarda to chyba masz ze sobą problem

Gość gość
mgr ? niemożliwe, poczytaj jej posty, żadna osoba, która skończyła podstawówkę nie napisałaby w ten sposób zawodówka to max co skończyła

Gość gość
ta, jasne matura :D:D:D kto Cię do niej dopuścił?

Gość gość
Pewnie jakas smarkula pryszczata to napisała, która siedzi teraz nad książkami i ma się uczyć na jutro do szkoły.nie przemuj się. Dalej trzymaj się młodo :)

Gość gość
ale się zawzięłaś kobieto żeby mi udowodnić coś, jak widzę zajadłość i złośliwość niektórych kobiet to nawet zaczyna mnie to śmieszyć :)

Gość gość
pokaż fote :-P

Gość gość
a mnie śmieszy Twoje pustactwo 40-stko :D:D:D 🖐️

Gość anty kopacz
Obrażacie, a to może być prawda. Mam 19lat starszą znajomą 47 lat i wygląda na max 35. Jeśli ma dobre geny to wygląda młodo.

Gość gość
Kazdy pisze jak chce, Ja np. jestem podwójnym mgr i moge pisac co mi sie podoba i jak mi sie podoba Czy sie to komu podoba czy nie Raz piszę poważnie, za chwilę nie :)

Gość gość
Czyli jednak pryszczata z nad książek pisze. A matka z ojcem w drugim pokoju mysła, że sie uczy.

Gość gość
nie wierzę, że zaniżyły ci wiek o 16 lat 💤 Ja mam 31 i słyszę, że wyglądam na 26-27 lat ale jeszcze nikt mi nie powiedział , że 16 stka ze mnie hehe

Gość gość
Mi zaniżają o 13 lat, no ale ja jestem po 40-tce

Gość gość
pozazdrościć wyglądu.Super. Nienawidzę gdy obraża się ludzi po zawodówce,dlaczego niektórzy mają z tym problem? Życia nie znają czy jak? Spora grupa osób po zawodowych szkołach są cenionymi specjalistami w swojej dziedzinie np.za granicą,ginące zawody,tokarz,frezer,operator programista cnc,tych szkół już nie ma,więc powinno się z nutką zazdrości mówić o takich osobach. W mojej firmie żaden inż po mechanice się nie nadawał a pracownicy zatrudnieni u mnie od kilku lat to właśnie Ci z zawodowym wykształceniem.

Gość gość
dokładnie,czy Ci wykształceni są lepszymi ludźmi?jakim prawem obrażają innych?