Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta 15 lat starszego obawiam sie opini ludzi

Polecane posty

Gość gość

Wyszło tak że 6 miesięcy temu założyłam konto na Sympatii.pl w sumie z nudów,albo też chęci poznania kogoś nowego,,,zapomniałam na jakiś czas o tym koncie tam wogóle,a potem jak juz weszlam zaroiło się od wiadomości.Moją uwagę natomiast zwrócił facet 15 lat starszy ,mieszkający w Niemczech ,ustabilizowany życiowo...zaczęliśmy pisaĆ D.Miesiąc temu spotkalismy się pierwszy raz,miał urlop...poczym spędziłam z nim nawet kilka nocy i dni naraz,oczywiście bez sexu (według niego musimy się lepiej poznac,niepowiem ze niepróbowałam :P )..był w moich okolicach tydzień.Zaczęliśmy się zachowywac jak para :Opoznał rodzinę moją ,potem znów do mnie zawitał i tak non stop mamy kontakt.TYLKO OBAWIAM się opini innych czy też reszty rodziny,zaznacze że mam 19 lat :O i obracam się w kręgu młodzieży..Jak powiedziec innym niewiem że mam kogos tak "starego "w przenośni,zeby na mnie psy niepowiesili ze na kasę poleciałam czy coś,,,doradźccie./

Gość gość
Jestem w identycznej sytuacji, znajomi niby to zaakceptowali ale zdążają sie przytyki... Szczerze wali mnie to :D Jak na taka różnicę wieku zareagowali twoi rodzice? Czy ona wygląda na tyle lat ile ma?

Gość gość
To normalna roznica. Nasi dziadkowie brali sobie zony mlodsze o 30 lat - takie to jeszcze nuedawno byly czasy 50 latek zenil sie z 20 ka... Dzis 15 lat to pikus chyba ze to zwiazek 30 latka z 15 letnia g****ara - o czym oni mieliby rozmawiac o seksie nie wspominajac ktory niby od 15 dozwolony ale to bardziej jak sponsoring byloby postrzegane bo na tym musualby jechac taki 'dziwny' zwiazek z Lolitka U ciebie wyglada to ok.

Gość gość
Moi rodzice to w sumie się cieszą,po tym jak go poznali,polubili go i mówią że maja dobre przeczucie co do niego....A no własnie mnie dopiero czeka zeby reszcie powiedziec.DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWA :D gośĆ: a jak twoi rodzice zareagowali... Aaaa i powiem ze jesli chodzi o wyglad to średnio i widac i nieee....ze ma tyle lat..jak dla mnie spoko :)