Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta 15 lat starszego obawiam sie opini ludzi

Polecane posty

Gość gość
Ta dobra ciocia co ci przedstawi twój przyszły raj, jak jej się udało, też wali na kilometr Odpowiem Ci gościu, bo nie mam 19 lat jak Autorka. Napiszę Ci dwie wersje, zobaczymy którą wybierzesz,,, pierwsza Mam sieć burdeli w Niemczech i z braku zajęć chcę ściągnąć do siebie nie znajomą dziewczynę z neta, oczywiście do pracy....kupujesz tę wersję Druga Moja historia jest prawdziwa, tej nie kupisz. Ale to nie mój problem, bo widzisz takie to już czasy nastały że wielu ludzi woli widzieć tylko we wszystkim zło, a jak już się komuś coś ułoży, to katastrofa, lub w odwrotną stronę, komuś się podwinie noga, to wszyscy pseudo współczują. Ogólnie to forum znalazłam nie dawno i powiem szczerze że jak mało gdzie jest tu wiele złośliwości.

Gość gość
Ta dobra ciocia co ci przedstawi twój przyszły raj, jak jej się udało, też wali na kilometr Odpowiem Ci gościu, bo nie mam 19 lat jak Autorka. Napiszę Ci dwie wersje, zobaczymy którą wybierzesz,,, pierwsza Mam sieć burdeli w Niemczech i z braku zajęć chcę ściągnąć do siebie nie znajomą dziewczynę z neta, oczywiście do pracy....kupujesz tę wersję Druga Moja historia jest prawdziwa, tej nie kupisz. Ale to nie mój problem, bo widzisz takie to już czasy nastały że wielu ludzi woli widzieć tylko we wszystkim zło, a jak już się komuś coś ułoży, to katastrofa, lub w odwrotną stronę, komuś się podwinie noga, to wszyscy pseudo współczują. Ogólnie to forum znalazłam nie dawno i powiem szczerze że jak mało gdzie jest tu wiele złośliwości.

Gość gość
Te Polki i Ukrainki sprzedane do burdeli niemieckich to niby co słyszały, że jadą do burdeli, że będą bite i gwałcone, szprycowane aż się złamią i będą j****y się z klientami przez całe lata za miskę zupy, no i się na to zgodziły? :-)

Gość gość
"Moja historia jest prawdziwa, tej nie kupisz. Ale to nie mój problem, bo widzisz takie to już czasy nastały że wielu ludzi woli widzieć tylko we wszystkim zło, a jak już się komuś coś ułoży, to katastrofa, lub w odwrotną stronę, komuś się podwinie noga, to wszyscy pseudo współczują. Ogólnie to forum znalazłam nie dawno i powiem szczerze że jak mało gdzie jest tu wiele złośliwości." No dobrze, ale z drugiej strony, nie dziw sie, ze ludzie sa ostrozni. Autorka ma 19 lat, jest mlodziutka, ten mezczyzna jest wlasciwie obcy, nie maja zadnych wspolnych znajomych, mieszka za granica... No czego wymagasz? Ze tu ludzie beda przyklaskiwac i pisac, jedz do niego, nie martw sie opiniami, zaryzykuj? Tyle sie slyszy o tych zniknieciach, o handlu kobietami. Wszedzie apele, zeby byc ostroznym! Ale jak przychodzi co do czego, to mamy sie cieszyc jej szcesciem, tak? Sama nie wiesz, kim jest ten czlowiek, i nie wiesz do czego wlasnie ja popchnelas. 35-letni mezczyzna z Niemiec nie szuka sobie na zyciowa partnerke 19 letniej dziewczyny na sympatii. Co najmniej podejrzane.

Gość gość
ja mając 21 lat byłam z facetem starszym 18 lat, i ta różnica była dla mnie dość przytłaczająca,też po części z tego powodu sie z nim rozstałam czego cholernie załuje i ogromnie za nim tesknie, bo różnica między moimi rówiesnikami była kolosalna... Ty masz być z nim szczesliwa a nie inni

Gość gość
niedługo zmniejszą wiek uprawniający do seksu i 12 latki będą się wiązać z 35/40 latkami :P

Gość gość
polek sie juz do burderli nie wywozi.jestesmy e eu i mozna najzwyczajniej zadzwonic na policje.zreszta ta branza pada i nie oplaca sie sprzedawac dziewczyn.

Gość gość
gość dlaczego myslisz ze zarzuca ci ze lecisz na kase?? bo facet mieszka w niemczech to znaczy ze bogaty????ledwie wiaze koniec z koncem na zasilku?? uwazaj lepiej na niego, bo jakby byl taki wartosciowy to juz dawno znalazlby kogos tam w niemczech,a tam tez jest duzo polek a nie szukalby kobiet na jakis sympatiach, miej lepiej oczy otwarte , bo to moze byc jakis oszust i sciemniacz, ktory mysli ze jak masz 19lat to latwo cie oszukac Napewno cos w tym jest. jesli chodzi o wywozenie do burdeli, to dajmy sobie spokoj z wywozeniem. polki same tam jezdza, dobrowolnie,a w przypadku draki(problemow) lub gdy chca wspolpracowac z policja mowia , ze ich zmuszono. Zmuszenie ? Przeciez, jesli zmuszenie wyglada tak jak w filmach pokazuja, to znaczy zamykaja Cie w domu z zabitymi deskami to rownie dobrze taka kobiete mogliby szukac we wlasnym kraju. W wielu krajach, kobiety teraz nie Polki bo sa juz w uni, oskarzaja o zmuszanie do prostytuacji aby miec legalny pobyt. Mysle, ze jestes za mloda aby wiazac sie z mezczyzna w Twoim wieku,Sama bylam zwiazana z facetem 20 lat starszym, pelnym kasy itp. W zyciu nie chodzi o to aby sympatie zdobywac ( cytat) (nie powwinnas nawet myslec o ludziach co powiedza...boze jakie to wiesniackie...mieszkasz na wsi? ale o to , ze jest miedzy wami wiele roznic. Wierz mi facet, ktory wiaze sie z taka mloda laska...chce tylko uciec przed czasem...to tacy marzyciele,z takimi jest trudno stworzyc stabilny zwiazek. Znam to z autopsji. Pozdrowienia.

Gość gość
jak młoda leci na starszego to wiadomo, że chodzi o jego kasę oraz o to, że już pewnie dużo kobiet zaliczył czyli doświadczenie seksualne. Właśnie dlatego przeciętny 20 latek nie ma szans u rówieśniczki.

Gość gość
No dobrze, ale z drugiej strony, nie dziw sie, ze ludzie sa ostrozni. Autorka ma 19 lat, jest mlodziutka, ten mezczyzna jest wlasciwie obcy, nie maja zadnych wspolnych znajomych, mieszka za granica... No czego wymagasz? Ze tu ludzie beda przyklaskiwac i pisac, jedz do niego, nie martw sie opiniami, zaryzykuj? Tyle sie slyszy o tych zniknieciach, o handlu kobietami. Wszedzie apele, zeby byc ostroznym! Ale jak przychodzi co do czego, to mamy sie cieszyc jej szcesciem, tak? Sama nie wiesz, kim jest ten czlowiek, i nie wiesz do czego wlasnie ja popchnelas. 35-letni mezczyzna z Niemiec nie szuka sobie na zyciowa partnerke 19 letniej dziewczyny na sympatii. Co najmniej podejrzane. Zgadzam się w całości co do kwestii ostrożności, choć również może się przytrafić analogiczna sytuacja w Polsce. Choćby prosty przykład ilu pedofili siedzi w necie i podaje się za kogoś zupełnie innego w wiadomych celach. Natomiast w żadnym moim wpisie nie padły słowa żeby Autorka jechała do Niemiec, pisałam wyraźnie co do kwestii opni innych ludzi odnośnie różnicy wieku. Przeczytaj sobie dobrze wpisy. Ten mężczyzna bo już nie chłopak nie jest Niemcem, tylko Polakiem urodzonym w Niemczech, stąd prawdopodobieństwo jego profilu na sympatii. Ostatnia najdrażliwsza kwestia, pobytu młodych kobiet lub w średnim wieku, odnośnie zarobkowania, wiadomo w jaki sposób. Prawda jest taka, że oczywiście zdarzają się jeszcze podstępne podchody obiecujące bardzo dobrą pracę, natomiast duża większość przyjeżdża tu sama z własnej nie przymuszonej woli szukając klientów. Pełno jest w necie stron gdzie panie, zresztą nie tylko z Polski wystawiają swoje wdzięki i robią to świadomie bez przymusu. Jak również są tysiące kobiet które harują przy opiece by zapewnić byt rodzinie, więc nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Jakie ma intencje ów człowiek, tego nikt nie wie, nawet Autorka, wszędzie są różni ludzie, czy w Polsce, lub innym kraju.