Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta 15 lat starszego obawiam sie opini ludzi

Polecane posty

Gość gość

Wyszło tak że 6 miesięcy temu założyłam konto na Sympatii.pl w sumie z nudów,albo też chęci poznania kogoś nowego,,,zapomniałam na jakiś czas o tym koncie tam wogóle,a potem jak juz weszlam zaroiło się od wiadomości.Moją uwagę natomiast zwrócił facet 15 lat starszy ,mieszkający w Niemczech ,ustabilizowany życiowo...zaczęliśmy pisaĆ D.Miesiąc temu spotkalismy się pierwszy raz,miał urlop...poczym spędziłam z nim nawet kilka nocy i dni naraz,oczywiście bez sexu (według niego musimy się lepiej poznac,niepowiem ze niepróbowałam jezyk.gif )..był w moich okolicach tydzień.Zaczęliśmy się zachowywac jak para pechowiec.gif poznał rodzinę moją ,potem znów do mnie zawitał i tak non stop mamy kontakt.TYLKO OBAWIAM się opini innych czy też reszty rodziny,zaznacze że mam 19 lat pechowiec.gif i obracam się w kręgu młodzieży..Jak powiedziec innym niewiem że mam kogos tak "starego "w przenośni,zeby na mnie psy niepowiesili ze na kasę poleciałam czy coś,,,doradźccie./

Gość gość
Tak tylko ty gościu to się licz z tym co mówisz bo pomimo to że mam 19 lat zostałam zjechana przez los..mam małe dziecko,a koleś które zrobił mi dziecko nieprzyznaje się i go niema...więc brawo dla ciebie że mnie oceniasz a niewiesz nic o mnie pie****** hu***.

Gość gość
Tak z ciekawości to na sympatii można poznać niemców, czy to portal tylko dla polaków, jak to jest.

Gość gość
Może inaczej czy to polak mieszkający w Niemczech, czy rodowity Niemiec, bo to jest różnica.

Gość gość
Polak mieszkający w Niemczech,z tym że posiada dowód niemiecki i takie tam..bo od małego sie tam wychowuje.

Gość gość
Acha , dzięki za odpowiedź, bo aż mnie to zdziwiło, że tam można poznać Niemca, pytałam z czystej ciekawości. Ja też mam faceta ale Niemca o dokładnie 15 lat starszego, ale u mnie jest zupełnie inaczej , ponieważ jestem dużo starsza od Ciebie. Powiem tak, jeżeli On jest tam wychowany, przypuszczam że rodzice wyemigrowali w latach 80, to On ma nawyki niemieckie, tam się wychował i przebywał w tym środowisku. Mój facet jest największą miłością mojego życia, ale Ty jesteś jeszcze bardzo młodą dziewczyną. Reasumując jeżeli czujesz coś do niego to nie patrzyłabym na opinie innych. Wiesz dlaczego, z dwóch powodów, ludzie za Ciebie życia nie przeżyją, a po drugie jak świat światem zawsze będą mówić, czyli plotkować, wszystkim nie dogodzisz i też nie masz obowiązku podobać się całemu światu. Ja jednak bym ostrożne ale jednak zaryzykowałą, co masz do stracenia. To jest moja prywatna opinia i wcale nie na tej podstawie że mam Niemca, tylko kobiety która już coś tam w życiu przeżyła.

Gość gość
Dziękuje za radę napewno jestem teraz mądrzejsza o twoje słowa :))

Gość gość
Dodam jeszcze jedno że na pewno jak znam mentalność polaków to i tak Ci wytkną że lecisz na kasę i dajesz za to sorry d**y. Jeżeli jesteś na tyle mocna emocjonalnie i znasz swoją wartość, oraz potrafisz znieść te docinki, to próbuj, gwarantuję Ci początki nie będą słodkie, często również z zazdrości.

Gość gość
Natomiast jeżeli czas pokaże że tworzycie fajną parę, to przestaną gadać, a tak przy okazji jeszcze sie dowiesz kto z Twoich znajomych jest prawdziwym przyjacielem, lub kolegą, biorąc pod uwagę obie płci, Ci fałszywi się odsuną, na pewno.

Gość gość
Mam nadzieję że to zniosę te "docinki":i głupie gadanie ,oraz że z czasem ludziom to minie,, Ale cóż niezaryzykuje to potem będe żałowaĆ.Przepraszam że spytam ale czy Pani mieszka z tym Niemcem już czy jeszcze nie ? I ile wiosen już?:D Pozdrawiam

Gość gość
Zapiszę sobie ten temat, mam sporo zajęć, ale znajdę chwilę by zajrzeć, i ostanie tu na kafe też nie spodziewaj się poklasku. Napisałam wszystkie najgorsze warianty, ale jeżeli to zniesiesz, oczywiście jeżeli Ci na nim zależy, to przetrwasz wszystko.Mieszkam w Alpach, będziesz wiedziała kto do Ciebie pisze , gdy się odezwę, przemyśl, to sobie wszystko na spokojnie. Trzymam kciuki.

Gość gość
Moją historię mogłabym Ci opisać na priv, bo tutaj nie chcę uzewnetrzniać prywatności, powiem tylko że mój związek trwa prawie trzy lata.Może załóż jakiś e-mail, taki tylko do korespondencji to opiszę Ci dokładnie, bo to długa historia.

Gość gość
Bardzo dziękuje, dodam że zależy mi na nim..i dużo wiąże z nim planów,.Więc życze miłej nocy .Do innego razu. Pa :D

Gość gość
patjas94@wp.pl-proszę email.

Gość gość
Super, postaram się jutro napisać wieczorem ale na e-mail, zobaczysz wtedy, jakie ja miałam przeboje. Ale wszystko się ułożyło po dłuższym czasie. Pozdrawiam Cię mocno i pamiętaj w kwestii miłości, nie ważne kto ile ma lat, tak samo się ją czuje mając nawet o wiele więcej niż Ty.

Gość gość
W takim razie czekam na email,Pozdrawiam również mocno..i w sumie już chyba Pani wyszło wszystko skoro to już 3lata związku więc Gratuluje :D

Gość autorko trzeźwa jestes
bo gadasz jakby nie :O zjechana przez los, bo jakiś typ zrobił ci dzieciaka? oj ty biedna ojejejej :O trzeba było uważać z kim się do łóżka chodzi i tyle. a jak już ciąża się przydarzyła to trzeba było chłopaka o alimenty pozwać. chyba miałaś jego adres, telefon, znałaś jego rodzinę, znajomych, skoro sypialiście ze sobą? więc nie jojcz jaka ty biedna jesteś. jak byłaś głupia i myślałaś tyłkiem, a nie głową to twój problem, a nie innych. zjechana przez los, boskie :D przez własną głupotę, nie przez los :O

Gość gość
Obiecuję napiszę, ja zawsze słowa dotrzymuję, pozdrawiam Cię serdecznie i miłej nocy życzę.

Gość gość
Dla jasności następny mądry autorze alimenty płaci od dawna tylko niewiduje się z dzieckiem i nieinteresuje to chyba proste!!!!!!!! ALE JAK WIDAC NIE DLA WSZYSTKICH :/

Gość gość
Ale baby są głupie, same się pchają do niemieckich burdeli, podkładają naganiaczom, a później płacz, one nie wiedziały, ratunku pomocy :-)

Gość gość
Moja ostania rada , nie pisz już więcej na tym topiku, bo sama widzisz, że nic z tego nie wyniesiesz, a tylko sobie nerwy popsujesz, a po co, szkoda zdrowia. Śpij spokojnie.

Gość gość
Masz racje,zmywam się stąd ..tylko nerwy mi psują.Miłej nocy Dobranoc :)

Gość zgadzam się z głosem wyżej
autorka w pierwszej swojej wypowiedzi pisze: nie uprawialiśmy sexu ale nie powiem że nie próbowałam - wskoczyła jednemu do łóżka, zmajstrował jej dzieciaka, ale co tam, wskoczy od razu i drugiemu, a potem będzie płacz, jak kopnie ją w tyłek :P wiesz, takich jak ty się nie szanuje. nie dlatego, że szybko chcą seksu - to ich sprawa, mogą od razu, ich wola, ale dlatego, że najpierw nie myślą, co robią, a potem pozują na biedne ofiary i wymagają współczucia, bo los je doświadczył. żałosne :D :D :D

Gość gość
A skąd wiesz głupcze że niebyłam ofiarą g****u debilu czy cokolwiek tylko jesteś w stanie pisac tylko takie rzeczy,a to że pozniej mialam ochote na cos takiego to normalny odruch ludzki zasrańcu idę stąd leczcie się.

Gość gość
Amen, dobranoc wszystkim Paniom.

Gość gość
Ostrzegałam nie reaguj na takie wpisy, jeżeli to Ty, bo Panie tylko czekają, na to jak na pożywkę. Zamknij kompa i nie wracaj na ten topik.

Gość gość
"A skąd wiesz głupcze że niebyłam ofiarą g****u debilu" dopiero zobaczysz co to jest g***t jak ten twój Romeo sprzeda cię jakimś turasom do burdelu ;-) Drapieżnik zawsze wybiera najsłabszą ofiarę, w przypadku ludzi najgłupszą, a ty ofiara masz wypisane na czole ;-)

Gość gość
dlaczego myslisz ze zarzuca ci ze lecisz na kase?? bo facet mieszka w niemczech to znaczy ze bogaty????ledwie wiaze koniec z koncem na zasilku?? uwazaj lepiej na niego, bo jakby byl taki wartosciowy to juz dawno znalazlby kogos tam w niemczech,a tam tez jest duzo polek a nie szukalby kobiet na jakis sympatiach, miej lepiej oczy otwarte , bo to moze byc jakis oszust i sciemniacz, ktory mysli ze jak masz 19lat to latwo cie oszukac .

Gość gość
Ta dobra ciocia co ci przedstawi twój przyszły raj, jak jej się udało, też wali na kilometr :-)

Gość gość
...Alpy zobaczysz w Berlinie przez okno zabite deskami ;-)