Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwiraaaa

Problemy w związku

Polecane posty

Gość elwiraaaa

Hej. Piszę o trochę późnej porze, bo biję się z myślami. Otóż problem wygląda tak: Od roku jestem w związku z facetem. Mamy po 20 lat. Obydwoje mamy jak to się mówi 'Ciężkie charaktery'. Jesteśmy uparci i lubimy dominować w związku. Co powoduje częste kłótnie. Mimo wszystko kochamy się i zawsze jakoś się dogadujemy, ale przejdę do rzeczy. Byliśmy na wakacjach, przy kolegach mój kochany jak zwykle zgrywa cwaniaka.., ale nieważne. Upił się, kłóciliśmy się, po pijaku wsiadł w samochód, żeby mnie 'nastraszyć'. Po całej akcji chciałam to skończyć, ale nie potrafię.. kocham go.. Zawsze gdy gdzies wychodzimy ze znajomymi po wypiciu idzie gdzies z kolegami np na chwile obejrzec mecz, wraca po 2h. Ja wtedy zostaję z dziewczynami jego kolegów i siedzimy same... Mnie to bardzo drażni że zostawiaja nas i mają gdzieś. Siedzimy same w klubie, a oni mają nas totalnie w d...I tak jest za kazdym razem, dlatego ostatnio poprosilam go zeby mnie nie zostawial i zeby nie odwalal. Akurat leciała gala ksw ktora koniecznie musial obejrzeć i znowu chcial mnie zostawic z dziewczynami na dlugie godziny, ale mu zabronilam... Został.... Obraził się... a na drugi dzien poweidział mi ze chyba nie mozemy być razem bo on nie pozwoli by kobieta nim 'rządziła' Co o tym myslicie? Moj byly chlopak nigdy sie tak nie zachowywal dlatego mi to teraz przeszkadza. Co ja mam robić.. Może powinnam odpuścić i niech robi co chce?....ehhh

Gość dziubek12ty
ja bym kopla takiego w d*pe i ciesz sie ze to tylko rok zmarnowanany moj nigdy tak by mnie nie zostawil a ksw razem ogladamy jestesmy 4 lata razem i zawsze wspolnie ogladamy a w klubie jak idziemy razem to i wychodzimy razem

Gość elwiraaaa
My też wychodzimy razem, ale on zawsze musi wyjsc z chłopakami chociaz na 2h. I zostawiaja nas same. Moze naprawde to coś ze mna jest nie tak, może za bardzo nim steruje nie wiem...

Gość Typowa z Ciebie kobieta bluszc
Chce isc oglądac z kolegami sport to niech idzie. Nie mozesz w tym czasie z kolezankami pogadac o babskich sprawach czy iść do kina czy kosmetyczki czy nie wiem co tam lubicie... Masakra.

Gość elwiraaaa
Piszę o tym, że akurat jestesmy na imprezie, wiec co o 24 w nocy mamy isc do kosmetyczki ?;> sport to tylko przyklad czasami idą bo chca...

Gość No to na imprezie
oni idą oglądać sport a wy gadacie o babskich sprawach. Co w tym dziwnego? Ani ja ani żadna z moich koleżanek nie mamy z tym problemu. Bo co, chcesz mu zabraniac oglądac sportu? A co Ci to przeszkadza? Pójdziesz z nimi? Wynudzisz sie.

Gość elwiraaaa
Zrozumcie sport to tylko przykład!!!!!!!!! Nie zabraniam mu, niech sobie oglada. Chodzi o to że idziemy razem na impreze a on mnie zostawia na pare godzin i idzie np zobaczyc co sie dzieje w innych klubach albo do kolegi na chwile ktora trwa 2h.

Gość To sie umówcie przed imprezą
jak będziecie ją spędzać, ale ja nie widzę problemu i tak. Też czasami jestem na imprezie, która mi się nie podoba i np. zmywamy się z koleżanką na pizzę a facetów zostawiamy z resztą znajomych, albo faceci robią to samo bo stwierdzają że pójdą do innej knajpy zagrać w bilard. Bez przesady, chcesz go ciągle trzymać na uwięzi? Jak wiesz ze impreza będzie taka z której on sie bedzie chciał zmyc to po prostu nie idz, niech idzie sam.