Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój kot śpi z głową na telefonie

Polecane posty

Gość gość

czy może dostać raka? dodam ze jest to smartfon

Gość ania00
niestety jest taka możliwość do tego jak ktoś zadzwoni kot może dostać zawału...

Gość idiotkaaaaa
jesu dziewczyno zabieraj mu ten telefon!

Gość gość
to jest kot czy kotka?

Gość gość
jest kotem nazywa sie dzixon

Gość będziesz miała kota z rakiem
ekhemmm

Gość gość
Tego raka to na obiad?

Gość lody sawickiej
Wbrew pozorom temat poważny ,każdy z nas używa telefonu komórkowego .Ja tez w nocy trzymam go w zasięgu reki około 1metra i wykorzystuje do słuchania radia internetowego lub filmów na YouTube z discovery chanel .Niejako przy nich zasypiam .Z tym ,że starając się uniknąć promieniowa i fal radiowych ,na ten czas przełączam go po prostu w tryb ;offline i jestem poza zasięgiem sieci gsm , wiec nikt się do mnie nie dodzwoni .Szkoda że tu nie ma fachowców ,którzy mogliby sie wypowiedzieć czy to coś daje .

Gość telefon w łóżku
u mnie kiedyś mama znalazła telefon w łóżku i zrobiła mi straszą awanturę ze będę miała raka bo śpię z telefonem :( ciekawe jak to jest naprawdę

Gość gość
komórki emitują promieniowanie, które może wywołać raka i czy to będzie człowiek, czy zebra, czy kot - tak samo mogą zachorować ludzie też powinni uważać na to, gdzie trzymają telefon, nie powinno się go kłaść koło łóżka w nocy, ani nosić stale w kieszeni

Gość gość
mój wujek zmarł na raka sutka, który wyrósł mu dokładnie w miejscu, w którym zawsze nosił komórkę - w kieszonce na piersi

Gość Spychacz z Jurandowa
Najlepiej mieć telefon w d***e, żeby mieć raka w d***e!

Gość gość
ja nosze telefon w torebce czy też mogę być narażona na raka?

Gość niestety prawda
czytałam że jest to prawda z tym rakiem!

Gość gość
To wyrzuć kota.

Gość gość
myślę, że nie da się obecnie żyć bez komórki a nawet jeżeli - byłoby to trudne warto po prostu pamiętać, że to promieniowanie szkodzi, nie nosić stale komórki przy sobie, wyłączać ją, kiedy tylko można - na przykład na noc, nie trzymać tuż koło siebie na biurku, tylko np. na dalszej szafce - to są takie drobne czynności, które szybko wchodzą w krew i nie sprawiają problemu ja też wyłączam, gdy wrzucam telefon do torebki, a po przyjechaniu na miejsce, np, do pracy, włączam znowu

Gość gość
ja niestety nie mam takiej możliwości :( telefon potrzebny mi do pracy i cały czas musi być włączony...

Gość głupie to i tyle
czyli jak trzymam telefon w kieszeni spodni mogę się obawiać raka łiły?

Gość gość
20 min rozmowy przez komórke to tak jakbys wsadzila łeb do wlaczonej mikrofali!

Gość gość
byc moze nie wiecie ale najsilniej promieniuje w miejscach gdzie jest najslabszy zasieg

Gość gość
jeżeli ktoś dużo rozmawia przez komórkę, to najlepszym rozwiązaniem jest słuchawka z mikrofonem, taka na drucie do włożenia do ucha wtedy oddalamy antenę komórki od głowy sprawdźcie też w instrukcji obsługi telefonu w którym miejscu w komórce jest antena i jeżeli trzymacie telefon w kieszeni to trzymajcie anteną na zewnątrz zwykle antena jest od tyłu

Gość gość
jeżeli ktoś nie wierzy, że antena wydziela promieniowanie, to niech położy powiedzmy 3 komórki antenami do siebie, między nimi parę ziarenek kukurydzy i niech 3 inne osoby jednocześnie zadzwonią na te komórki zobaczycie, jak szybko robi się popcorn to wcale nie żart, na youtube też są filmiki dla niedowiarków

Gość gość
Kiedys czytalam ze koty lubia sie klasc w miejsca gdzie wystepuja zyly wodne,cieki,promieniowanie,wiec wlasnie w miejscach lub kolo zeczy ktore maja szkodliwe promieniowanie.Czyli tam gdzie kot lubi spac,nie powinno sie stawiac lozka czy fotela na ktorym sie wypoczywa.Pewnie dlatego twoj kot lubi spac z glowa na komorce i to tylko oznacza ze tryb offline nie powoduje ze komorka przestaje byc szkodliwa.Wiec lepiej nie miec jej za blisko siebie podczas snu.Czy to zaszkodzi kotu,to nie wiem.Ale mysle ze nie skoro koty z natury wybieraja miejsca do spania ktore nie sa zdrowe.Widocznie im to nie szkodzi bo jak nie bedzie spal na komore to znajdzie w domu inne miejsce,np.kolo gniazdka elektrycznego gdzie tez wytwarza sie pole magnetyczne.

Gość kuku00000000
kolega przyjaciela przyjaciółki brata ciotecznego ze strony jej mamy miał szczura który zmarł na raka :(