Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam pytanko.Od jakiegos poltora tyg. zacza mi rosnac i spodnie w pasie od tyg jakies ciasniejsze do tego boli kregoslup nasila sie bol kucia brzucha przy lezeniu na brzuchu i czuje jakies bulgotanie w brzuchu i bol lewego jajnika non stop.Przez polowe lipca i sierpnia i poczatek wrzesnia ciagle mi sie chcialo spac.Czy to moze byc ciaza? ?Mialam zawsze cykle co 26dni lub 29 a od lipca jakies zrobily sie regularne co 28dni.Dotam ze w czerwcu okres mialam 12 czerwca, z partnerem kochalismy sie 25czerwca, 1lipca moglo dojsc bo rece pchal i 5go lipca. I od lipca wlasnie mam regularne kswawienia co 28dni a we wrzesniu krwawienie bylo krotkie bo rano chlapnelo mocniej a potem wieczorem i bylo plamienie.

Gość noootakjak
o k***encja :D niech mnie ges kopnie:D

Gość gość
Dodam ze jak leze na brzuchu to mam jakies jakby skurcze i odrazu przy TYM BOLI krzyz tj i gdy czuje ucisk w spodniach na brzuch to tez odrazu boli krzy,jakby to byla ciaza to gdzies 15godniowa,wlasnie sie wybieram do ginekologa

Gość telefonistka9900
Booooze widzisz i nie grzmisz:D rodzisz juz :D

Gość gość
Pytam powaznie. Mozliwe ze jestem w ciazy??Mam juz prawie siedmioletniego synka i z tego co pamietam jak bylam z nim w ciazy to przez na poczatku tez mi sie spac chcialo ciagle do trzeciego msca a ze w czwartym miechu sie dowiedzialam to fakt i zadnych problemow wtedy nie mialam. ale w brzuchu czuje jakby cos mi sie w srodku brzucha wiercilo :) tylko problem w tym ze mialam w lipcu i sierpniu rtg na kregoslup robione :(

Gość gość
Kobietki pytam powaznie.W w czasie ciazy moga byc tj. normalne ciut mniejsze regularne krwawienia???

Gość gość
jaja jak berety :D dawno się tak nie uśmiałam :D

Gość gość
Wiesz co smiech smiechem :> ja powaznie pytam a nie oczekuje glupich odp jak twe

Gość gość
nie wiem czy wiesz o tym, że już dawno wymyślili testy ciążowe, które można wykonać w domu, albo beta w labu

Gość telefonistka9900
Wierci w brzuchu ? idz do kibla :D a za jest wiekszy !? mniej jesc musisz , yyyyyy.... a okres po prostu Sobie tak masz.... hmmm... albo przekwitasz ...... objawy idealnie pasuja.... tak!

Gość gośćMARTA29
Testy testami ale skoro mialam okres czy tam krwawienia to testow temu nie sobilam. A CIAZY SIE BOJE BO JEDNA PORONILAM 4 POTEM DRUGA TEZ