Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyMOZECIEdoradzic

wygodna porządna spacerówka

Polecane posty

Gość czyMOZECIEdoradzic

Powoli wyrastamy z gondoli i szukam porządnej spacerówki. Chodzi mi o taką solidną, na pompowanych kołach, żeby rozkładała się na płasko i była obszerna. Z porządnych materiałów. Mam swoje 2 typy, ale może jakaś mama poleci mi coś innego. Waga nie gra roli, do podróży mam ultralekką parasolkę.

Gość mala mimi35
navington cadet

Gość gość
Ja takiej szukałam, a że nie znalazłam, zdecydowałam się na kupno używanego wózka głęboko-spacerowego (mimo, że głęboki nie był mi potrzebny). Mam babycativ ballerina style- rewelacyjny wózek. Świetnie sie prowadzi, duże pompowane koła, pojemny kosz na zakupy, regulowana rączka w dowolnej pozycji i jeszcze inne zalety. Dla mnie bomba.

Gość czyMOZECIEdoradzic
dziękuję, ale nie chcę właśnie tych małych kółek z przodu. Może uściślę - na 4 dużych pompowanych kołach. nie muszą być skrętne, a jeśli będą to aby miały opcję blokady.

Gość czyMOZECIEdoradzic
o, ta ballerina to ciekawa propozycja. szkoda, że nie można kupić samej spacerówki. może jeszcze ktoś ma jakiś pomysł?

Gość gość
X-LANDER XA albo espiro enzo evo.obydwie spacerowki z tych wozkow maja pompowane kola i sa obszerne.a i jeszcze espiro atlantic

Gość gość
i mozna kupic oddzielnie od kogos.bo nowa to nie wiem.ale uzywane czesto sa sama spacerowka xlandera czy espiro

Gość gość
Baby jogger city ellite - jest rewelacyjny

Gość gość
mam baby jogger city elite - powinien spełniac Twoje oczekiwania :)

Gość gość
Skrętne koła to jakaś masakra.. i tam będziesz je blokowała.. zrezygnuj. Ballerina świetnie skręca mimo zwykłych kół. Świetnie radzi sobie w lesie, na dziurawych drogach, kocich łbach itp. A przecież przed nami zima.. Mnie udało się kupić wózek (półtoraroczny) za 300zł ;) I to był jeden z najlepszych zakupów jakie zrobiłam.

Gość gość
ja mam espiro enzo evo.prowadzi sie rewelacyjnie.jest szeroki .minusem jest waga i to ze jak dziecko spi to nic nie wsadzisz do koszyka

Gość MartaWaWa
Witam drogie Forumowiczki. Rozglądam się właśnie za wózkiem spacerowym dla mojego brzdąca. Czy może macie jakieś opinie o Euro-Cart Crossline???????? Oglądałam ostatnio ten wózek w jedym ze sklepów, wydaje się fajny. Może któraś z was używa????

Gość ZakochanaMama
Euro-Cart Crossline jest nie tylko fajny, ale i praktyczny. Moim zdaniem, jako mamy, która miała możliwość go testować przez tydzień jest naprawdę fajny. Przede wszystkim mi się podoba wykonanie tego wózka i jego stabilność.