Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilla 2000

menopauza

Polecane posty

Gość lilla 2000

Wiem że to temat rzeka ,ale Panie jak sobie radzicie z tym problemem aby nie zwariować?nie mam uderzeń gorąca ale psychicznie dopadają mnie doły.

Gość gość
ostatnio natrafilam na ciekawie zapowiadajace sie forum dl akobiet http://kobiecosc.info/forum/ mysle ze o menopauzie tez bedziesz mogla sobie na nim porozmawiac, szczerze i bez obaw, ze ktos wysmieje, jak to na roznych forach, ktore sa nie tylko dla kobiet, co ma pozniej negatywne konsekwencje w komentarzach...

Gość Hirudoterapeutka
Jestem pielęgniarką i specjalistką terapii pijawką lekarską. Paniom w wieku przekwitania zalecana jest tzw. kompleksoterapia pijawkowa. Poprawia ukrwienie i odżywienie podstawowych narządów. Endorfiny zawarte w ślinie pijawek znacząco poprawiają nastrój, a inne substancje silnie stymulują układ immunologiczny. Pijawki powinny pochodzić z hodowli laboratoryjnej, a zabiegi musi wykonać osoba przeszkolona. Zanim jednak pomyślisz o takim leczeniu, trzeba wykluczyć inne choroby mogące wpływać na pogorszenie nastroju, np. chorobę tarczycy. Pozdrawiam! :)