Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy to było po porodzie gdy zrozumiałyście że miłość do dziecka nie równa się

Polecane posty

Gość gość
a ty autorko kogo kochasz bardziej mamę czy tatusia?

Gość gość koks
bezwarunkowo? Dziecko się kocha za to, że jest twoim dzieckiem dzieci spotykanych na ulicy się nie kocha, więc koniec gadania o bezwarunkowej miłości

Gość gość
niektóre matki nie kochają swoich dzieci,zdarza się i to

Gość gość
właśnie dziecko się kocha bo dla matki zawsze piękne i bo to ta sama krew a męża kocha się, pomimo, że to nie jest własna krew i to nie jest małe dziekco, lecz dorosly człwoiek, który umie zaprzeczyć i stawiać warunki więc też bym polemizowała z wyznaczaniem która miłość szlachetniejsza

Gość gość
ja nie mam dzieci. Mam 23 lata. Jedyną osobą , która kocham jest moja mama-najwspanialasza na swiecie. Mimo tego,że mam narzeczonego od 2 lat, to najbardziej kocham mame.

Gość gość
a ja kocham sasiada :-/

Gość gość
najbardziej kochacie mamy I swoje dzieci I dajecie to do zrozumienia mezowi.A potem zdziwienie bo maz odszedl.. smutne

Gość gość koks
hahaha powiedz mu to lepiej, żeby wiedział :D

Gość gość
tak....dziecko będzie zawsze wasze, a mąż nie. i to dlatego o niego nalezy bardziej zabiegać, bo jak się zaniedba męża to koniec rodziny. a jak się lekko zaniedba dziecko, to tylko błąd ( o ile to lekkie zaniedbanie a nie fenomenalne)

Gość dużedziecko
towarzyszem waszego życia będzie mąż dziecko będzie szukać swojej połowy i będzie marzyć żebyście żyły swoim życiem a nie jego

Gość gość
Dziecko zawsze będzie nasze a mąż nie? Dziecko się kiedyś usamodzielni, dorośnie, wyprowadzi- może na koniec świata i pogadam z nim na skype od czasu do czasu... z mężem mam zamiar do końca życia zostać. Co to za bzdurne porównywanie? O dziecko dbam według jego potrzeb, o męża według jego potrzeb, na pewno jak dziecko dorośnie to dbać o niego będę mniej niż o równie dorosłego męża...

Gość gość
''widać że niektórzy potrafią kochać tylko macicą i instynktem i jeszcze są z tego strasznie dumni'' ooo tak! jetsem w ciazy, od moemntu gdy sie dowiedzialam o tym a byl to 6 tydzien oszalalam z milosci, ktora staje sie coraz intensywniejsza. ta milosc przeszla moje najsmielze oczekiwania a jeszcze mojego sloneczka nawet nie wiedziala, Roznie kobiety reaguja. Niektore zaczynaja kochac dziecko dopiero po roku, inne po miesiacu a jeszzce inne , takie jak ja np kochaja dziecko juz przed jego przyjsciem na swiat

Gość gość
a potem taka kochająca mamuśka jak w wątku obok chce się wprowadzić do syneczka bo tak go kooocha i tęskni i tak puste ma życie bo przecie dla dziecka tylko żyła i tak kochała najbardziej na świecie ,a młodzi są na skraju załamania i nie wiedzą jak pozbyć się nawiedzonej:-)

Gość gość
nie pytamy o to, kiedy pokochałaś dziecko, tylko kiedy zrozumiałaś, że je kochasz bardziej od meżą

Gość gość
to kto w końcu pyta i ilu was jest??

Gość gość
nieważne, autor pyta jak w pytaniu i pierwszym poście zdecyduj się

Gość lalalaq3e
''a potem taka kochająca mamuśka jak w wątku obok chce się wprowadzić do syneczka bo tak go kooocha i tęskni i tak puste ma życie bo przecie dla dziecka tylko żyła i tak kochała najbardziej na świecie ,a młodzi są na skraju załamania i nie wiedzą jak pozbyć się nawiedzonej'' no akurat nie. Po pierwsze nie znasz mnie, i na podstawie szczatka informacji ktory podalam o sobie tworzysz charalterystyke mojej osoby i obrazujesz moja przyszlosc i mojego dziecka:):) dobre. haha

Gość gość
dobra dobra

Gość lalalaq3e
''nie pytamy o to, kiedy pokochałaś dziecko, tylko kiedy zrozumiałaś, że je kochasz bardziej od meżą'' to w takim razie osoba pytajaca moze niech pojzie najpierw po rozum do glowy zamiast zadawac tak glupie pytania, Milosc do meza a do dziecka to dwie rozne sprawy i na tej plaszczyznie niemozlwie jest tworzenie podzialow na ''wieksza'' i' ''mniejsza'' milosc.. To pytanie jest na zenujaco niskim poziomie.

Milosc do meza a do dziecka to dwie rozne sprawy i na tej plaszczyznie niemozlwie jest tworzenie podzialow na ''wieksza'' i' ''mniejsza'' milosc.. Nic dodać nic ująć .

Gość gość
to czemu tyle kobiet p******i, że dziecko bardziej?

Gość gość
tak włąśnie sądzę!!!

Gość gość
nie sądziłam, ze tak jest, ale po kilku latach pojęłam, ze nikogo nigdy nie kocha się tak mocno i bezinteresownie jak własne dziecko, tego nie da się porównać z niczym innym

Gość blondyna 333
to są dwa różne uczucia, a dziecko ma być dopełnieniem miłości dwojga ludzi

Gość gość
to też zależy jak się kocha partnera, czemu sie za niego wyszło, to zależy od głebi rozumowania miłości i od wieku dziecka, bo póki małe, to jest całkiem inaczej czuje niesmak, że ludzie nie widza, że to coś innego, wydaje mi się, że po prostu nie doceniają w pełni walorów miłości małżeńskiej, skoro tka piszą

Gość gość
zawsze mnie ciekawílo, co te mamusie, dla których dzieci są najważniejsze i ponad wszystko zrobią, gdy tamte założą własne rodziny i będą się zajmować tylko partnerem i dziećmi :D