Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawny cream

czy podoba sie wam taka sylwetka u faceta

Polecane posty

Facet ma mieć sześciopak, musi mieć co najmniej 188 cm wzrostu i być dobrze zbudowany :D HAHAHAHA:D

Gość gość
facet jest wyższy i większy gabarytowo i oto chodzi. Ja mam 184 cm 80 kg płaski brzuch i mnie żadna nie podrywa.

Gość gość
Akoda, szkoda że nie dodałaś, że powinien jeszcze być inteligentny. Bo jak mam mieć pustaka sześciopaka to podziękuję. Wolę normalnego, ale nie idiotę.

Oj żartowałam ;) wiadomo że facet musi mieć to coś, ciekawą osobowość i mieć ambicje w życiu :)

Kto to jest mezczyzna topless? Ten, który nie ma stanika, a powinien mieć" Hahaha cycki jak u Figurskiego:)

Gość gość
Cycki jak baba :D

Gość gość
ten facet ma mniej wlosow na brwiach niz ja na nogach.o reszcie nie wspone. nie podoba mi sie takie golasinstwo i jest za wielki jak jakis waligora

Gość gość
Łona jest Aniołem, no fajny, sylwetkę ma pierwsza klasa, ale z twarzy mi się nie podoba, jakiś taki jałowy, bez tego czegoś.

Gość gość
co wam po muskulaturze jak facet was zdradza czy bije?

Gość gość
Czy to oznacza, że każdy facet z muskulaturą zdradza lub bije? No bez przesady, kulturystyka to hobby i nie każdy jest debilnym koksem, niektórzy po prostu chcą dobrze wyglądać, nie wstydzić się zdjąć koszulki na plaży.

Gość gość
Przystojniak ten na pierwszym zdjęciu. Kobieta jest przy takim bezpieczna.

Kulturystyka to nie hobby. To styl życia. Wszystko trzeba temu podporządkować. Nie każdego stać na ten 'sport' i wyrzeczenia jakie ze sobą niesie.

Gość gość
Jak zwał tak zwał. Chodziło mi tylko o to, że chyba taki "styl życia" nie czyni od razu z faceta zdrajcy czy damskiego boksera?!

Gość gość
Nie chodzi o to, że taki od razu zdradzi czy pobije. Kobieto rusz trochę te swoje szare komórki. Chodzi o to co jest ważniejsze wybierając partnera.

Gość gość
A czy to oznacza, że taki facet nie może mieć już do zaoferowania nic poza swoim ciałem? Nie może być inteligentny, kochający, po prostu normalny? Ktoś jest tutaj chyba zazdrosny.

Gość gość
co wam po muskulaturze jak facet was zdradza czy bije? ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A co wam po pieknym cialku kobiety skoro was zdradza i wykorzystuje? HAHAHAHAHAHAHA mozgu nie macie:D:D:D:D

Gość Ja Prawdę Wam Powiem
Kobiety są mało inteligentne :)