Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach INTERCYZA to konieczność Zdradzi to wypierdole ją na bruk

Polecane posty

Gość gość

Krótka piłka

Gość gość
pewnie masz krótkiego i stąd to całe twoje biadolenie cwelu

Gość trup w szafie
w dzisiejszych czasach moj drogi koniecznie trzeba robic dobra mine do zlej gry bo jak sie okaze ze masz inne zdanie to zjedza cie zywcem wszyscy dookola :)

Gość gość
Wszędzie wokół rozwody, niby taka miłość wielka i co? gówno... a potem sie szarpią o nie swoje te głupie p***y. Nic kuźwa nie miały, wszystko było faceta w przy rozwodzie chcą wyrwać jak najwięcej dla siebie shmaty yebane! Najlepszym wskaźnikiem tego czy laska jest coś warta jest własnie zaproponowanie intercyzy, jej wyraz twarzy po tej propozycji mówi wszystko. Normalna porządna dziewczyna nie zrobi afery, bo wie ze nie zdradzi i chce byc z tym facetem przez całe zycie, na kasie też jej nie zależy... Ale jesli laska "ma coś za uszami" wtedy zacznie Cie przekabacać na swoją strone, ze po co ta intercyza, a najlepszy jest ten tekst "Nie ufasz mi? :(" nosz k****a! takim tekścikiem debilnym ma mnie przekonać, zresztą samo przekonywanie by intercyzy nie było juz daje duzo do myślenia, czego ta laska tak naprawde chciała.

Gość chyba inna naiwna
mój nie miał nic a intercyze podpisałam z nim jak wszystko straciłam co moje:O to jest dopiero naiwnosc i głupota😭

Gość gość
haha i bardzo Ci tak dobrze :D

Gość trup w szafie
pieniadze to tylko pieniadze... jasne ze wygodniej byc pochowanym w debowej trumnie a nie sosnowej ale najbardziej nieszczesliwe sa dzieci ktore zamiast rodziny maja kolejne gadzety majace uspokoic "sumienie" rodzicow ktorzy nic innego nie maja im do zaoferowania

Gość gość
pieniądze to aż pieniądze, jakbyś je poprzedniczko miała to wiedziałabyś jakie życie jest wtedy przyjemne