Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do Was

Polecane posty

Gość gość

czy jak widzicie , że innym ludziom wokół dobrze się układa, nie mają zmartwień itp, to czujecie czasem ukłucie zazdrości lub smutek? bo ja tak mam od jakiegoś czasu...wiem, że to źle.

Gość gość
ja nawet nie zazdroszczę żadnych rzeczy materialnych ano bogactwa, ale po prostu tego, ze inni mają dużo znajomych, są lubani, układa im się w związkach...

Gość gość
nie nie zazdroszczę w sensie zawiści :), że chciałabym, aby było im gorzej Zazdroszczę tak, że ciesze się czyimś szczęściem i też chciałabym tak mieć np. Wolę jak wokół mnie są ludzie zadowoleni z życia

Gość gość
nie, nie obchodzi mnie co i jak maja inni, skupiam sie na sobie jesli idzie o ten temat.

Gość trup w szafie
niech im sie uklada jak najlepiej, pytanie jakimi sposobami to osiagaja

Gość gość
Trzeba pielęgnować w sobie pozytywne emocje i uczucia. To się kumuluje i określa Twój charakter, stosunek do świata, życia itp. Pamiętaj, oby nie być zrzędliwą, nielubiącą nikogo i nie lubianą przez nikogo nieszczęśliwą babą.

Gość gość
o, powyżej mamy bardzo dobry tego przykład w postaci wiecznego malkontenta - zawsze szczerego

Gość gość
mi głównie chodzi o to, że rzadko się spotykam z moim facetem i tęsknie za nim, a jak widzę, że inne pary są ze sobą na codzień, robią razem różne rzeczy, czują swoją bliskość, zakłądają razem rodzinę,dom. to zwyczajnie jest mi przykro,bo też bym tak chciała...nie życzę nikomu źle...

Gość gość
Nie czuję..... serio. Ale nie martw się, należysz do 99% Polaków.:p

Gość gość
nigdy nie zazdrosze rzeczy, raczej relacji miedzyludzkich

Zazdrość to typowo ludzka cecha. Osobiście nie zazdroszczę nikomu gdyż mam mnóstwo swoich spraw którym muszę poświęcić dużo czasu. Raczej nie zwracam uwagi na takie rzeczy żeby wtrącać się w czyjeś sprawy i zazdrościć komuś czegoś .