Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i jak się czujecie na zielonej wyspie lemingi

Polecane posty

Gość gość
nie wiem, czemy porownujecie Polske akurat z jednym z najbogatszym od wieków krajem swiata, na bogactwo ktorego pracowali ludzie w koloniach przez lata. Porownujcie z krajami o podobnej historii - Bułgaria Rumunia, LItwa. Ze nie wspomne o krajach autentycznie biednych, ktorych sa dziesiatki na swiecie

Gość RudaMagda
Ja porównuję bo tam mam rodzinę a o Bułgarii i Rumunii niewiele wiem. Natomiast wiem, że jesteśmy dużym krajem, mamy wiele km wybrzeża, góry, rolnictwo, to czemu taka bieda? Ktoś totalnie źle tym krajem gospodaruje.

Gość RudaMagda
A jak na historię mamy patrzeć to i mieliśmy kiedyś dostęp do morza czarnego, mogliśmy mieć Madagaskar, bliższa historia - mieliśmy stocznie i kopalnie. A teraz kiła i mogiła.

Gość gość
lisweek to juz p***o magazyn, w każdym numerze są wyuzdane artykuly o seksie. kto to badziewie jescze czyta?

Gość Dacotaaaaaaaaaa
Obywatelstwo mam , bo mi sie nalezalo :) Zarowno przez dlugi okres pracy jak i malzenstwo. I nie, nie ponizam sie, pracuje normalnie, nie mam na co narzekac ani zamiaru przejmowac sie takimi frustratkami jak wy, co im piana z pyska chlapie. :P

Gość exdebillmobilny
Tylko napisze tej dziewczynie co na emeryture odklada w banku-zainteresuj sie tematem inwestowania, zebys kiedys nie plakala

Gość gość
chodzilo mi o to ze nie czerpiac dochodow z legalnego zrodla swoja starosc mam zapewniona ze zrodla innego inz nasz system emerytlany wole miec pieniadze na koncie na kajmanach niz liczyc na cos z uczciwej pracy

Gość gość
wzielas to troche zbyt doslownie kolezanko hehe...

Gość gość
przestańcie juz pieprzyc glupoty Dziewczyny i kłocic się ze sobą... kto jest z Warszawy niech zaglosuje za odwolaniem hgw, w ogole trzeba zrobic wszytstko zeby odsunac ryżego od władzy a nie się wykłocać