Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzona

Polecane posty

Gość gość

Witam...mam dylemat, otóż mąż przyznał się do zdrady...ale chce wszystko naprawić..ja tez chce ale boje sie mu zaufac...czy ktos z was miał podobną sytuację...czy to ma szanse sie udac?....dodam ,że bardzo kocham męża, on mnie tez...zdradził, bo go zaniedbywałam....świat mi się zawalił...ale chcę byc z nim i pragnę by znów było dobrze...

Gość Monis432
Przede wszystkim nie obwiniaj... siebie. Że Go zaniedbywałaś. Wydaję mi się, że prawdziwa miłośc da radę to przetrwac, jednak... Będzie potrzebne bardzo wiele czasu

Gość gość
dzięki Monis....za słowa otuchy....

Gość Monis432
U mnie też nie raz było źle w związku... Rzekłabym, że nawet bardzo źle. Kocham Go bardzo i wiem, że On mnie też. Jakoś dajemy radę (w grudniu 4 lata)

Będzie trudno, ale walcz. Jeden błąd nie może przekreślać wszystkiego. trzymaj się mocno :)

Gość gość
zależy co rozumiesz przez zdradę...

Gość Monis432
Sam fakt, że się przyznał już w miarę dobrze świadczy. Gorzej by było, gdybyś się przez przypadek dowiedziała albo co gorzej- przyłapała. Ja też długo odbudowywałam zaufanie do mojego partnera (chociaż tu chodziło o inną sprawę, nie zdradę) i minął już niemal rok od tamtej 'sprawy' i nadal chyba nie jest idealnie, lecz na pewno o niebo lepiej. Jeżeli pytasz, czy było warto przebaczyc... Tak było warto

Gość gość
idz mu zrobic loda a nie tu piszesz

Gość Monis432
ta inna sprawa, przez którą straciłam zaufanie do niego to właśnie lód. robiłam mu loda a on nie wytrzymał i wystrzelił, od razu poleciałam do kibla, teraz czuję wstręt by jeszcze kiedykolwiek, komukolwiek zrobić loda

Gość Monis432
Widzę, że podszywanie się pod innych ludzi jest tutaj jak najbardziej mega 'zabawna' sprawa na poziomie. Forum na poziomie tych ludzi

Gość gość
dziekuję wam za miłe słowa...ktos pytał co rozumiem przez zdradę..otóż mąż krótko po przyjściu na świat naszego dziecka wdał się w romans z dziewczyną , która znał od dłuższego czasu....dowiedziałam się o tym miesiąc temu, bo ktoś "życzliwy" mnie poinformował....zapytałam męża i on się przyznał..teraz jestesmy na etapie naprawiania naszego związku.....modlę się, by nam się udało...

Gość gość
a co ty piszesz sama z sobą????