Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie czuję ze ona mnie kocha czy to się zmieni

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna mówi, że mnie kocha, że nigdy tak nie kochała nikogo, chce ze mna zamieszkac, chce wyjść za mnie za mąż, chce już mieć ze mną dziecko, ale ja nie do końca to czuję. Kiedy rozmawiam z nią, ona często milczy, odwraca głowę. Jeśli nie chce czegoś powiedzieć, to nie mówi. Raz mi nawet powiedziała, że jeśli będę jej takie pytania zadawał, to się rozstaniemy. Nie interesuje się mną naprawdę, nie pyta, co dokladnie robię. Kiedy jej powiedziałem, że rozbiłem sobie głowę i byłem w szpitalu i zakładano mi szwy, ona powiedziała, ale masz pomysły. Spytała mnie też, za co ja ja tak kocham, wtedy odechciewa mi się wszystkiego. Czy jeśli zamieszkamy ze sobą to się to zmieni, czy ona się zmieni?

Gość gość
Skoro ją kochasz to spróbujcie razem zamieszkać. Jak będzie lepiej to dobrze a jak nie to się rozstaniecie i tyle, jeśli by się nie poprawiło to i tak kiedyś byście się rozstali. Mi też się wydawało, że mój chłopak mało się mną interesował, mówił, że mnie kocha ale jakoś tego nie okazywał. Czasem mu się udało coś takiego zrobić ale na codzień nie pytał o nic co się u mnie dzieję, sama zawsze opowiadałam, bo lubiłam po prostu z nim gadać nawet o pierdołach typu byłam w sklepie po bułki. :P I zamieszkaliśmy razem i było lepiej :) Więc spróbujcie

Gość gość
Dzięki za opinie :)