Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasno widzę xx

zaginiecie Iwony Wieczorek

Polecane posty

Gość jasno widzę xx

z gory uprzedzam -nie szukam sensacji i nie żeruje na czyjejsc tragedii... Jednak ta sprawa nie daje mi spokoju m.in za sprawą mediow...(setki ludzi ginie rocznie w polsce,-jakby zniknelo jedno male miasteczko,a media nas bombardują o nowych wiesciach i spekaulacjach na temat tej nierozwaznej i frywolnej dziewczyny ktora: A- NIE DOSC ZE SAMA, B-NIE DOSC ZE W NOCY, c-NIE DOSC ZE BLISKO CHASZCZY I LASU... d-TO W KUSZACEJ SUKIENCE I BOSO-WIEC JEJ WIDOCZNY STAN "POIMPREZOWY " BYL WABIKIEM DLA NIEJEDNEGO PSCYHOLA)... ZADZIWIAJĄCYM JEST fakt ,ze nikt w cAlaym kraju mimo takiego naglosnienia w mediach NIE WIDZIAL I NIE ZNA FACETA KTORY ZA NIĄ SZEDŁ...tzn.FACETA NARYSOWANEGO PRZEZ DETEKTYWA....:O .Wczoraj tak sie zastanawialam jak to mozliwe-...Facet przeciez z nieba nie spadł...ZYJE WSROD LUDZI,MUSIAL GDZIES SPAC,JESC,MUSIAL MIJAC PRZECHODNIOW...MUSIAL byc obsluzony chocby przez kelnera.Napewno tez w ta sobote siedzial w jakims barze,,napewno zarabia gdzies pieniadze... ANI JEDNA OSOBA W Gdyni i w Polsce go nie zna...TZN.Nie znają faceta z portertu pamieciowego... Obejrzalam wczoraj filmik wielokrotnie KLATKA PO KLATCE...troche pokombinowalam ze swiatLem ,ostroscią...I ni w choooj nie zgadza mi sie to co ja widzę....z INFORMACJĄ OD RYSOWNIKOW RUTKOWSKIEGO... DZIWNA SPRAWA.... ON mowi ,ze to mlody facet z 35 lat,narysował wychudzonego faceta z konską twarzą,SZPICZASTA BRODĄ,malymi oczkami i krecone wlosy...?!?!? :O a JA TAM WIDZĘ FACETA 47-52 LATA..zadbany,baaardzo wysoki,minimum 195,barczyste ramiona i maly wystajacy brzuch,WLOSY CIEMNORUDE/KASZTANOWE,moze farbowane na miodzio...napewno PROSTE SCIETE NA JĘZYKA,dwa zakola przy czole,to z lewej jest głebsze...Twarz chuda ,ale nie tak pociagla jak na rysunku,MALY PROSTY NOS.....FAcet MOIM ZDANIEm ma OKULARY..takie adekwatne do jego wieku...srednio duze prostokątne lekko sciemniane,takie przydymione. Prawdopodobnie facet ma tez skromny,wąski wąsik kasztanowy,wąskie usta. Ubrany byl bardzo dobrze,luzacko,przemyslanie rozpieta koszula i podwinete rekawy tuz za nadgarstki,plus ten luzacko zarzucony recznik...To cechy faceta kobieciarza,flirciarza,zdobywcy...Facet napewno jest rozwodnikiem od 10-15 lat...typ zdobywcy- nieudolnego uwodziciela...Przesiaduje z kolegami w barach,pubach,klubach obserwuje mlode piekne kobiety...Bywa w miejscach gdzie mozna je spotkac i podziwiac-osrodki wypoczynkowe,kluby studenckie itp. Jestem pewna ze facet XX lat temu popelnil juz podobne przestępswto... Napewno to Polak,alle moze mieszka za granicą,przyjezdza do polski na łowy i czuje sie tu bezkarny...zdaje sobie sprawe ,ze swojej przewagi- postury i sily...

Gość st sierz Milicji
Przyznaj się co jej zrobiłeś? za dużo tutaj tematów o niej zakładasz.

Gość jasno widzęęęę
jestem kobietą....pierwsy raz w zyciu zakladam o niej temat... wczoraj dopiero obejrzalam te filmiki...(3 roznych autorow)...klatka po klatce. i niemogę pojąc skad RUTKOWSKY MA TEN chuojwy nie pasujacy opis??? dlaczego stworzyl bledny...??? jakby mnie posluchał to moze ktos by w polsce rozpoznal tego faceta...:(

Gość gość
nie uwazam ze ta dziewczyna była frywolna i nieodpowiedzialna, dla mnie miała pecha i tyle, latem dziesiatki tysiecy dziewczyn robia ro samo co ona a ona miała wielkiego pecha

Gość gość
dziesiątki tysięcy dziewczyn to najwyraźniej idiotki

Gość gość
calkiem fajna ta iwona. nie dziwie sie, ze ktos ja dopal i zapewne zr****l mocno w kazda dziure. ciekawe, kiedy i gdzie znajda cialo...

Gość gość
ona kretynko moze wracac sama jest dorosla nie porzebuje niani i moze ubierac krotkie spodniczki polska to nie islam