Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nigdy nie pakujcie sie w romans

Polecane posty

Gość gość4646464
No dobra, a jak mi żonaty facet zaproponował sex i wie że mam męża, to co to znaczy? że u nich coś nie gra, czy że jest puszczalski? :-)

gość3 - chyba oczywiste, że mowa jest o takich które wiedzą. Jak nie wie to jest tak samo oszukana jak żona. gość46 - podwójnie puszczalski :D

Gość gość4646464
No tak.... jest puszczalski i do tego cholernie przystojny, ma w sobie "to" coś ;-) Kiedyś był moim facetem, ale teraz jestem mężatką i nie jestem puszczalska :-D

Gość Święta Moorland
az się rzygać chce...

Gość GOŚĆ3
tak ponieważ wszędzie się pisze o kochankach że są takie straszne tym biednym niewinnym żonom wyrządzają taką krzywdę ale nie pisze się o ich stanie cywilnym.....ale pytanie co Ty z tym zrobiłaś.jeśli Ci się zdarzyło raz bo facet tak prosił byl taki przystojny nigdy nie mow o tym mężowi .Faceci nie zapominają nie wybaczają bo mają jakieś przyzwolenie na donżuanizm...

jeżeli uważanie, że świadome robienie komuś krzywdy to świństwo i nie ma na to usprawiedliwienia podnosi mnie do statusu świętej to mogę sobie już anielskie skrzydełka i aureolkę przyprawić.

Gość gość
Ja powiedziałam mężowi, że kolega z dawnych lat chciał mnie zaprosić na tzw. kawę.

Gość GOŚĆ3
przypraw sobie anielskie skrzydła i odfruń jeśli pozwali Ci to ocenić kłam tego świata,człowiek jest tylko człowiekiem zawsze można popełnić błąd,całemu światu i wszystkim nie idzie się przypodobać.Nawet ze skrzydłami anioła i aureolką dla nie których będziesz mniej lub bardziej święta,odlotowa,zalotna,przyzwoita czy lafirynda(ostatnio modne słowo).Po prostu żyj miej kolorową minę łap szczęście za ogon i duś jak cytrynę...cieplutko pozdrawiam.....

Gość GOŚĆ3
DO GOŚCIA 18:55 zaproszenie na kawę to nic....ale ...zaproszenie na kawę ze śniadaniem to już problem,ale mam nadzieję że Twój mąż ma tzw.zdrowe poczucie humoru...

"kolejny temat na modle "biedny mis bardzo nie chcial i gdyby nie kochanka to bylby wierny do grobowej deski"" | chyba pierwszy raz w historii zgadzam się w 100% z łowicielem 🖐️

Gość GOŚĆ3
do moorland-hej co cię tak uraziło.....porozmawiajmy....

Gość gość
bo te kochanki to takie złe kobiety są...hehe

Gość gość
moorland właśnie odleciała na anielskich skrzydełkach, z aureolką:) a ja teraz popełniam grzech obżarstwa

Gość clarisee
Jeśli chodzi o winę to zawsze leży po jednej i drugiej stronie autorka wiedziała, że ten mężczyzna jest żonaty a on slubowal żonie wierność. Bardzo mnie dziwi, że winę za rozpad małżeństwa przypisuje się potencjalnym kochankom mężów.

nie uraziło, po prostu nie lubię takiego tłumaczenia, że to przecież nie kochanka zdradza. Kochanka świadomie bierze udział w czymś co zrani inną osobę. Więc jej zachowanie też "moralne" nie jest.

Gość gość
a moim zdaniem punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...i tyle w temacie

Małżeństwo pewnie jest w rozpadzie na długo przed romansem, ale zdradza zawsze boli. Można to załatwić inaczej, więc ten kto zdradza jest d**ek, ale kochanek/kochanka też nie zachowuje się "przyzwoicie".

Gość gość
nie powinno być we współczesnym języku polskim wyrazu "przyzwoity"

Gość gość
trochę ciul z niego, że w taki sposób rozgrywa temat, ze Ty jestes winna. Koleś nie ma teraz czego się złapac i bierze na litośc. Nieładnie. Pamiętaj, ze nie jestes mu nic winna i to ON zdradzał NIE TY.

Gość gość
otóż to, dlatego niech nie czuje się winna

Gość GOŚĆ3
DO MOORLAND : ZDRADA jest niemoralna,nieprzyzwoita myślę że szkodzi i zdradzonym i zdradzającym myślę że lepiej uczciwie porozmawiać z mężem żoną kochanką i przestać się bawić w ciuciubabkę bo "im dalej w las tym więcej ......:".Co by nie napisał co by nie powiedzial i tak to nie zamknie ,sprawy ,problemu.Zdrada jest to stary problem jak świat (kiedyś delikwentowi obcinano małego jeśli bzyknął nie żonę a się wydał a ją palono na stosie za cudzołóstwo).Nikogo to nie przestraszyło a wręcz przeciwnie ....

bo zdradzający zawsze myśli, że się nie wyda...może trzeba wrócić do starych kar?

Gość gość
nie ,zmieńcie temat zdrady były są i będą i szkoda dywagować już na ten temat,dziśiaj ty jutro ja to jest życie.

Gość GOŚĆ3
I TAK SAMO BOLI ALE MOORLAND ROZBAWIŁAŚ MNIE DO ŁEZ WYOBRAZIŁAM SOBIE TAKIEGO ZDRADZAJĄCEGO żonkosia podążającego na szafot z obnażonym małym .....jak myślisz pan mąż byłby wtedy skruszny czy nie....

myślę, że byłby to pierwszy w historii przypadek kiedy penis ze strachu nie zmalał, a został wessany do środka...

Gość GOŚĆ3
to co niewiernych mężów na szafot a my na bal kostiumowy przecież"wszystko się zdarzyć może....."

Gość GOŚĆ3
a nuż jakiś Red Butler a tu dzież inny przystojniak....pomarzyć to fajna rzecz...

Gość chloera
Nie "Red" tylko Rhett (ew.Rett) Butler!

Gość chloera
Poza tym, jakis czas temu byla tu jakas kobieta ( chyba Ewa...), ktora drugiej kobiecie dawala rady, jak odbic mezczyzne zonatego. I byly tam rady typu: zwabiaj go do siebie, zrob z zony wariatke. To sa cytaty! Wina mezczyzny jest oczywista, ale nie piszcie, ze kochanki (przynajmniej niektore) sa takie niewinne. Sa rozni ludzie po prostu.