Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Zrobilam test ciazowy. Po 3 min wyszla jedna kreska. Sprawdzilam po 30min- dalej jedna kreska. Po jakims czasie zajrzalam i byla druga, tylko blada i nie w miejscu T, tylko miedzy C a T. Moge byc spokojna?

Gość Monis432
Pewnie, że tak

Gość gość
tak , test sprawdzasz po 5 minutach i wyrzucasz, po dłuższym czasie się go nie odczytuje .

Gość Monis432
Testu , nie powinno się sprawdzac po 30 min bo wtedy zachądzące w teście reakcje chemiczne mogą zmienic wynik.

Gość gość
Zabezpieczalam sie, ale po odstawieniu tabletek mam problemy z okresem i sie denerwuje.

Gość Monis432
ja po odstawieniu tabletek również nie czuję się zbyt pewnie, staram się unikać przygodnego seksu,a z chłopakiem stosujemy dodatkowe zabezpieczenie, o którym wyczytał w internecie, przed stosunkiem smarujemy mu wacusia olejem i posypujemy mąką, ponoć działa mega plemikobójczo. dodatkowo raz w tygodniu robię test ciążowy, a czasem dwa pod rząd dla pewności, mój luby przyniósł kiedyś do domu całą zgrzewkę testów, więc powinno starczyć na długo, powiedział, że dostał od szefa w ramach wypłaty, nie dopytywałam się czemu tak chociaż od początku wydało mi się to dziwne, bo w lidlu gdzie pracuje takich testów nie mają.

Gość gość
A my robiliamy w gumce, a w dodatku pozniej maz wychodzil i dochodzil poza mna. A po "recznej robocie" od razu szlam myc rece.