BellaS 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Ewa szykuje sie do lekarza. Zaraz jedziemy A kto pytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: A kto pytal Hihi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Hihi Zaraz zwycięstwo nade mną ogłoszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: Zaraz zwycięstwo nade mną ogłoszą Ale masz rację. Aż przypomniała mi się Kinga Rusin. -Halo właśnie jestem na imprezie z Adele i nie mogę rozmawiać. -Ale to ty dzwo… - dobra, na razie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: A kto pytal Zastanawialas sie czy blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu Same blondynki, nie przepadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Zastanawialas sie czy blokuje. A to nie macie zasięgu w łazience czy garderobie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Same blondynki, nie przepadam. Same blondynki a ty się dajesz zapędzić w kozi róg. Weź ty się lepiej zajmij szefowaniem żonie to ci chyba lepiej wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, beziks napisał: A to nie macie zasięgu w łazience czy garderobie? Na wsi mogą nie mieć. Co innego w posiadłości w trojmiescie albo za granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, HHefner napisał: Same blondynki, nie przepadam. A, żeby się nie okazało, że w domu pojawi się kolor blond bo będziesz zmuszony zweryfikować swoje preferencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, beziks napisał: A to nie macie zasięgu w łazience czy garderobie? Kolejna blondynka. Widzę, ze nie ma w reku telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: A, żeby się nie okazało, że w domu pojawi się kolor blond bo będziesz zmuszony zweryfikować swoje preferencje. Każe przefarbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BellaS napisał: Same blondynki a ty się dajesz zapędzić w kozi róg. Weź ty się lepiej zajmij szefowaniem żonie to ci chyba lepiej wychodzi Nie sądzę, jak na trzy wściekle baby całkiem niezle mi idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, beziks napisał: A, żeby się nie okazało, że w domu pojawi się kolor blond bo będziesz zmuszony zweryfikować swoje preferencje. Nie ma mowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tweed Lush napisał: Na wsi mogą nie mieć. Co innego w posiadłości w trojmiescie albo za granicą. Nie komentuję już niczego bo się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Nie komentuję już niczego bo się boję. Ochronie Cię. 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, HHefner napisał: Kolejna blondynka. Widzę, ze nie ma w reku telefonu Pozdrów ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Ochronie Cię. 🤍 Dzięki ale ja sobie biorę do serca co tu piszą o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 57 minut temu Żona się pewnie ucieszy, że Doktor rozmawia z wbijaczką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, HHefner napisał: Nie sądzę, jak na trzy wściekle baby całkiem niezle mi idzie Raczej rozbawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Żona się pewnie ucieszy, że Doktor rozmawia z wbijaczką. A to Ty jesteś tą wbijaczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, beziks napisał: Żona się pewnie ucieszy, że Doktor rozmawia z wbijaczką. On cię zagaduje a potem bure zbierasz ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: A to Ty jesteś tą wbijaczką? Wbitką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 53 minuty temu 8 minut temu, HHefner napisał: Nie sądzę, jak na trzy wściekle baby całkiem niezle mi idzie Wściekłej baby to Ty chyba nie widziałeś. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Tweed Lush napisał: A to Ty jesteś tą wbijaczką? Tak, to ja. Chociaż myślałam o innym określeniu. Wypadło mi z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, BellaS napisał: On cię zagaduje a potem bure zbierasz ty Tak to właśnie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, beziks napisał: Tak, to ja. Chociaż myślałam o innym określeniu. Wypadło mi z głowy. Myślę, że to fatamorganą płaskiej. Tzn Ewci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 50 minut temu Nie wierzę że ktoś poza łysa się wbijał temu troglodycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 27 Napisano 50 minut temu Ups przegiołem sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 318 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Myślę, że to fatamorganą płaskiej. Tzn Ewci. To nie kanister tylko coś od podżegania, podpalania, podjudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach