Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akoda

Czemu faceci wolą dziewice

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
To wprowadz nowa kafe postac do romansowania. Ludzie sie zaczna emocjonowac czyms nowym. Offus sie pojawil. Moze jego mozna wziac na ruszt ?

Gość do prawiczka najlepiej pasuje
tak czy inaczej, przy zbyt doswiadczonej jako prawiczek zle bym sie czul

Gość Zuzanna Amelia ææ
Orange - mysle ze to zalezy od sytuacji i ukladu. Zle bys sie czul jesli bys sie podswiadomie swatal z taka pierwsza dziewczyna i myslal, ze ona moze Ciebie porownac z innym a ty jej juz nie. I co gorsza ze takie porownanie mogloby wypasc na Twoja niekorzysc.

Gość gość
"wiesz to z ...kafe?" x Niie. Od ciebie. Nie pamiętasz już jak się żarłaś z Kalibanem na forum?

Gość gość
"Offus sie pojawil. Moze jego mozna wziac na ruszt ?" x weź ty kretynko się lepiej nie udzielaj.

Gość Zuzanna Amelia ææ
OOOooo czesc offus. A juz myslalam, ze sie ozeniles i przepadles na wieki a Twoj harem kafe wielbicielek zaplacze sie na smierc i ekrany ich kompow zaparuja od westchnien. Witaj znowu na uczuciowym. Brakowalo tu Ciebie. Zechciej rowniez przyjac najserdeczniejsze zyczenia z okazji Dnia Chlopaka

Gość to nie offerma
ostatnio pełno jego klonów się rozpanoszyło po forum i to całkiem dobrych zresztą.

to nie oferma. | "Nie pamiętasz już jak się żarłaś z Kalibanem na forum?" | na forum to już wszystko robiłam, łącznie z trzykrotną utratą dziewictwa. btw, mógłbyś się zalogować, no chyba, że się wstydzisz :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba - skad ta pewnosc ze to nie offus?

a btw, jak to jest nie mieć życia już do tego stopnia, żeby podniecać się czymś, o czym nawet sami zainteresowani już dawno zapomnieli? :classic_cool: | on ma już pewnie dawno nową pannę, a ja pozostałam tylko co najwyżej kreską nad łóżkiem, ja też mam już życie jakoś tam poukładane. tylko na kafe ciągle ktoś ciągle z lubością babrze się w tym oddalającym się fragmencie mojej przeszłości.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Argen - i najlepsze zyczenia ode mnie.

Gość na zone tylko dziewica
i juz

Gość gość
w czasach antybiotyków i testów genetycznych dziewictwo traci znaczenie. Zresztą jak dziewica, to brzydka. Ładna cnoty nie utrzyma.

Gość Ryszard Lwie Serce
Jak byłem młodszy to chciałem dziewice- ot żeby było tak pięknie i idealnie. Teraz bym nie chciał, spotykałem się z dwoma dziewicami [to widać od razu] i nie dziwie się że nimi były. Jedna jakaś taka wyobcowana, strasznie zimna z polem siłowym do okoła siebie :D Druga zdesperowana, próbowała mnie do łóżka zaciągnąć :D Ta druga pewnie już dziewicą nie jest, bo to jakie miała parcie [młoda już nie była] to musiała w końcu znaleźć bolca :D Jestem na etapie szukania kogoś "na poważnie" i jakoś nie mam przekonania do dojrzałości ale takiej emocjonalnej dziewic. Masa teorii w głowie, zero praktyki w życiu. Ogólnie, dla mnie, związek [ale taki prawdziwy] jest jakimś odzwierciedleniem dojrzałości. Dziewice są często jeszcze takie dziecinne, nawet jak mają już te dwadzieścia coś lat. Coś w tym jest