Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akoda

Czemu faceci wolą dziewice

Polecane posty

Gość znawca obrzydliwości kobiet
a nastoletnie dziewice to już sam cymes :D :D :D

Gość nrGG42477073
gość Dziewica nie rozbija przynajmniej nikomu związków, nie sypiała z żonatymi facetami można o takiej pomyśleć jak o kandydatce na żonę. MASZ ZUPEŁNA RACJE TO KOLEJNY POWÓD

Gość marekkkkk
to jest chyba normalne że poślubia się dziewice

Gość gość
taka kobieta nie ma często bardzo dziwnych przyzwyczajeń.

Gość Little sister
Zeby zadowolic dziewice trzeba sie niezle napocic. Wymaganym jest aby ja nakrecic na maksa bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Wiec nie pieprzcie, ze dziewica zadowoli sie kazdym. A ciebie dziewice nie kreca (wtf, posiadasz jakis radar wykrywajacy dziewictwo?) bo masz spaczone podejscie do kobiet. Chociaz w sumie kobietom tez prawiczki przeszkadzaja. Ale wy jestescie c*****i.

ja mam fantazje, których wprowadzenie w życie byłoby lekko niebezpieczne:-P ale bez przesady, raczej na początku robiłabym to bez udziwnień. niech facet wyjdzie z inicjatywą. tym bardziej, że to on będzie bardziej chciał jeśli w ogóle będzie mnie chciał.

(wtf, posiadasz jakis radar wykrywajacy dziewictwo?) bo masz spaczone podejscie do kobiet. Chociaz w sumie kobietom tez prawiczki przeszkadzaja. x zanim nie zobaczyłam, co prawiczki piertolą jak są anonimowe było mi to zupełnie obojętne. teraz mam lekki niesmak. w ogóle uważam, że do samego seksu to każdy ma prawo mieć takiego partenra jakiego chce i to nie jest żadna dyskryminacja np. dziewic.

Gość nrGG42477073
podnieca mnie widok krwi w czasie stosunku :) a to nie zapomniany widok :) według starych wierzeń wystraczy ze dziewica doda swojej krwi do potrawy a facet bedzie na zawsze jej ;)

Broken - napisałam, że może, nie musi. Poza tym kiedyś będziesz może chciała wprowadzić te fantazje w życie i co wtedy? :P

Hmmm maciek myślałam że ty taki dla dziewczyn inny jesteś a ty odrazu że wolisz ostry seks z panienka

Gość Little sister
Odpowiedz mi cos wiecej o swoim darze, najwyzszy stworca ci go pewnie zeslal? PS. Chyba cos ci sie p*****lo. Gdy odpisujesz na moj post to jednoczesnie mowisz do komputera?

Gość gość
"Zeby kobieta nie miala porownania i nie wiedziala jacy beznadziejni sa w lozku" ciekawe bo akurat to kobiety mają z tym problem, nawet te przechodzone jak miejski deptak tłumaczą to wstydem i że kobiecie nie wypada tak się zachowywać jak facetowi, no i jeżeli u dziewicy takie zachowanie jest uzasadnione to u was puszczalskie szmaty już nie, wiec jak o was świadczy to doświadczenie i jednoczesne udawanie w łóżku martwej? Zastanówcie się tłumoki co piszecie bo durne jesteście i takie już zawsze będziecie :D

kiedyś może tak. podobno kobieta jest najbardziej seksualna, wyuzdana i atrakcyjna seksualnie koło 30. natomiast na samym początku raczej na pewno bym się zbyt wstydziła i w ogóle mi się wydaje, że żeby wprowadzić fantazje w życie to trzeba w ogóle skumać, czym jest seks. nie wszystko co sobie człowiek przyjemnie wyobraża może być przyjemne w rzeczywistości. potrzeba doświadczenia.

Gość gość
Skoro zawsze będą durne, to niech się nie zastanawiają, bo z durnego zastanawia się mało wyniknie.

Gość gość
kobiety cenią sobie r****czy faceci cenią dziewice dlatego kobiety nie mówią, że się puszczały a facet nie przyznaje się, że jest prawiczkiem.

A czy ja mówię że to coś złego? Może nawet więcej zmysłowości i pociągu do drugiej osoby wtedy jest...

Gość setna w kraju dziewica
Ja tam nie cenię r****czy, brzydzą mnie trochę, no i nie czułabym się wyjątkowa, skoro lubią wsadzać wszystkim, to tak jak pić colę z biedronki, ale gadać, że tylko coca cola jest jedynym słusznym napojem, czyste zakłamanie.

Gość gość
setna w kraju dziewica brzydzą ale tylko trochę? :-) Zwróćcie uwagę że r****cze też się żenią, znajdują głupią... później oczywiście rozwód i wielki zawód, pretensje głupiej :-)

Gość gość
...tak jak puszczalskie wychodzą wcale nie za r****czy, tylko też szukają głupiego, naiwnego... kończy się tak samo ;-)

Gość setna w kraju dziewica
Nie mogę powiedzieć, że brzydzą mnie bardzo, bo przecież co ja wiem o życiu :D Może mi się wydaję, że mnie brzydzą.

Gość gość
No i jak ma być dobrze, pannę swędzi i nie szuka fajnego, lojalnego faceta tylko r****cz jej w głowie, oczywiście się zakocha i później będzie zakładała tematy o facetach świniach, jak go zmienić, albo czy kobieta z dzieckiem ma jeszcze szansę na prawdziwą miłość, na wartościowego mężczyznę :D Kobiety to durne zwierzątka a nie ludzie ;-)

Gość gość
Tak tylko większość facetów robi to nieświadomie, puszczalskie zgrywają dziewice, a dziewuchy świadomie wybierają największego k****arza z debilnym przekonaniem że przy nich się zmieni... bo one są wyjątkowe, mają takie coś, między nogami, czego na pewno wszystkie wcześniejsze nie mają ;-)

ta, nieświadomie. Biorą takie które im się po prostu podobały bez myślenia o tym jaka ta osoba może być naprawdę.

Gość gość
Może faktycznie z tą większością przesadziłem, faceci też robią takie głupoty, są już świadomi puszczalstwa panny a pomimo tego nadal przy niej trwają, sami się oszukują że się zmieniły ;-)