Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akoda

Czemu faceci wolą dziewice

Polecane posty

"a na dziewicy zrobi wrażenie samo wsadzenie" | no i tu macie pecha, bo wcale tak nie jest. | ja jako dziewica miałam lepsze wyobrażenie o seksie i jak doszło do praktyki, to czułam się zawiedziona 🖐️ | poza tym dlaczego kobieta miałaby bardziej kochać lub być bardziej lojalna wobec faceta tylko dlatego, że jako pierwszy jej wsadził? no bo nie oszukujmy się - nie musi to być miłość życia 🖐️

Gość gość
Dobrze ci z tym, nie przywiązujesz się do facetów? ;-)

Gość gość
Donnikova dziewica dziewicy nierówna, jedna zachowuje dla wybranego a inna tylko dlatego ze nie miała okazji i straci w kiblu na dyskotece z zaplutym lamusem dopiero co poznanym :-)

"Kreca mnie bardziej ostrzejsze klimaty lozkowe" | maciek, oświeć mnie, co to dla ciebie "ostry seks", bo ty przecież oralem się brzydzisz, a anal uznajesz za zboczenie :D

" Dobrze ci z tym, nie przywiązujesz się do facetów?" | jeśli pijesz do mnie, to trafiasz pod bardzo zły adres, bo ja miałam w życiu tylko jednego.

Gość tralalilalila
Wypowiem się jako 26 letnia dziewica, która miała co prawda do czynienia z nagim facetem i jego penisem, ale nie było penetracji. ŻADNEGO otworu :P Nie cieszę się że przede mną dopiero pierwszy seks i nie podoba mi się, że facet może pomyśleć "o, ale mi się trafiło, świeżynka, ale ze mnie szczęściarz" albo "będę jej nauczycielem" albo "przynajmniej nie będę gorszych od innych". I nie zamierzam brać ślubu z facetem, dla którego fakt, że był moim pierwszym, jest taki ważny. I nie zamierzam w ogóle brać ślubu z kimś, kto będzie moim pierwszym partnerem, bo ja także chcę spróbować z różnymi. Wara od dziewic!!!! heheh

Gość gość
"i nie podoba mi się, że facet może pomyśleć "o, ale mi się trafiło, świeżynka, ale ze mnie szczęściarz"" x To ci nie grozi.

Gość tralalilalila
Obawiam się, że właśnie to może napwać dumą, bo czułby się wyjątkowo, że dopiero jego dopuściłam. [Może tu mieć znaczenie fakt, że jestem atrakcyjna]

My tak gadu gadu o maćku i jego ostrym seksie a my nawet nie wiemy po jakich przejściach seksualnych jest ani jakie fantazję na ten temat ma:D hehehehe:p

Gość gość
maciek a minetę byś zrobił?

Gość gość
Po co brać używany samochód, skoro w tej samej cenie można mieć nowy? ;-)

Gość gość
"Może tu mieć znaczenie fakt, że jestem atrakcyjna" x Jak widać nie bardzo.

"Po co brać używany samochód, skoro w tej samej cenie można mieć nowy?" | a po co brać sobie kretyna traktującego ludzi jak przedmioty, skoro można mieć kogoś normalnego? :)

maciuś, ale loda chcesz i to już nie jest poniżające, tak? :D | nic nie jest poniżające, jeśli 2 osoby mają na to ochotę. a jeśli preferencje są różne - trudno, trzeba się rozstać.

Gość tralalilalila
;) musiałam to napisać, bo krąży głupi stereotyp po świecie, że atrakcyjne kobiety powyżej 18 r ż na bank nie są dziewicami , jakbym była pasztetem, to też bym się nie cieszyła na miejscu tego pierwszego :P

Gość do prawiczka najlepiej pasuje
dziewica. doswiadczone lepiej zostawic doswiadczonym

Gość gość
"a po co brać sobie kretyna traktującego ludzi jak przedmioty, skoro można mieć kogoś normalnego?" x Przecież właśnie takiego ananasa sobie wzięłaś :D A tak w ogóle to kobiety są jak auta. Nikt nie chce jeździć starym rzęchem co ma 500.000 na liczniku. Każdy woli nówkę i nie trzeba kupować gdy można wypożyczyć.

Gość gość
Po co gadać z idiotką Donnicową, skoro można z kimś normalnym?

w łóżku nie ma czegoś takiego jak "dopasowanie" i kompromisy. jeśli ja czegoś nie mam ochoty robić, to tego robić nie będę, podobnie partner. jeśli nasze pragnienia są rozbieżne to związek prędzej czy później rypnie się o kwestię seksu. | znowu jakaś ofensywa prawiczków, którym to biedakom r****cze właśnie rozdziewiczają kolejne panny, w czasie gdy oni jojczą na kafe :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba -z tego co ja slyszalam na temat seksu to dopasowanie i kompromisy w lozku polega wlasnie na tym zeby znalezc cos co pasuje obu stronom nawet przy jakims /akceptowalnym/ wysilku

zuza - faceci się wysilać nie chcą, a oczekują tego od kobiet. ja się nigdy w życiu, dla żadnego faceta zmuszać do niczego nie będę. jak mu nie pasuje, niech spada na drzewo. tego kwiatu jest pół świata :)

Gość do prawiczka najlepiej pasuje
prawiczek ma prawo wymagac dziewictwa i nie ma w tym nic zlego. gorzej jak dziewictwa wymaga rozwodnik zwany apostolem nienawisci alias kaliban

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zmuszac sie to i ja nikomu nie polecam. Chyba ze ktos uprawia sponsoring albo zajmuje sie tymi sprawami zarobkowo/zawodowo. Acz i w takich sytuacjach nie polecalabym zmuszania sie do czegokolwiek.

ktoś tu ma bardzo silny "kompleks kalibana". to się chyba jakoś leczy, bo dla mnie to już zamierzchła, bezemocjonalna przeszłość, a niektórych to jara jak niusy o matce madzi :)