Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmm2424

Moj narzeczony a rodzice

Polecane posty

Gość mmmm2424

nie mieszkamy jeszcze razem... zblizaja sie swieta a to temat bardzo niewygodny dla naszego zwiazku. zaproponowalam wiec zebysmy zrobili swieta tak zebysmy mogli je spedzic razem .. najpierw u mnie zjedli wigilie potem pojechali do niego ale narzeczony powiedzial ze nie bedzie jadl z moim ojcem wigilii i ze jak my zjemy przyjedzie i zabierze mnie do sb. Spytalam go co jest dla niego wazniejsze ja czy jego duma ??? co powinnam zrobic?

Gość gość
i tak co roku masz wybierac - wlasny ojciec czy narzeczony (a w przyszlosci maz)?

Gość gość
spedzic ten wieczor we dwoje,a rodzinom powiedziec ze nie chcecie nikogo wyroznic i moze przygotowac kolacje i zaprosic ich do was na wspolna kolacje,katolicy a skad w was tyle nienawisci?

Gość mmmmm2424
tylko ze nie mieszkamy razem i nie mamy mozliwosci ich zaprosic do sb jedno mieszka u swoich rodzicow drugie u swoich

Gość gość
nie tylko katolicy obchodza swieta :o

Gość gość
ale piwrwszy gośc zadał ci dobre pytanie- co roku będziesz miała tego typu problem? co twój ojciec zrobił temu twojemu narzeczonemu?

Gość mmmm2424
w sumie to na mnie nagadal wiele zlych rzeczy a jemu konkretnie tez pare przykrych slow powiedzial ze niby mna rzadzi itd co prawda nie jest

Gość gość
przecież swieta to swieta kościelne, to niewierzący nie powinni swietowac bo niby co?? zaprzeczają sami sobie....

Gość gość
ale ja nie mowie, ze niewierzacy maja swietowac, ale wigilie obchodza takze protestanci, prawoslawni itd, wiec zakladanie, ze tylko katolicy obchodza nie jest na miejscu no chyba, ze dla ciebie kazdy chrzescijanin jest katolikiem :o

Gość mmmm2424
jak mu wytlumaczyc ze to wazne dla mnie?