Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladkamm

Pokonać trądzik dietą medycyny chińskiej

Polecane posty

Gość Kinga Maj
Według medycyny chińskiej to nie wiem ale mam doświadczenie z medycyną indyjską bo stosowałam kurację wg ajurwedy https://ajurwedablog.wordpress.com/oferta/. W ciągu 5 tyg pozbyłam się krost na plecach i dekoldzie. Mogę polecić bo okazuje się, że da się wybrac walkę z trądzikiem!

Gość gość
http://www.rossmann.pl/Artykul/Tradzik-a-medycyna-Wschodu,196862 Odswiezam temat i gorąco polecam artykuł !!!! Mi po 10 latach z trądzikiem pomogła dieta i medycyna wschodnia. Warto dbać o to co się jada. Ważny jest też sport !! I stabilność w życiu bo stres przyczynia się do trądziku . Dodam że jestem facetem i dzięki diecie i sportowi w wieku 27 lat pozbyłem się trądziku.

Gość gość
Naturalne rozwiązania w przypadku cery są najlepsze :) polecam przeczytać http://fit7.pl/medycyna-naturalna-tradzik/ :) Większość z tych pomysłów wykorzystałam i myślę, że każdy miał dość duży wkład w poprawę stanu mojej cery :)

Gość gość
Wyłączcie mięso, a szybko zobaczycie rozstępy na skórze. Białko jest bardzo potrzebne!

Gość gość
Dużą ulgę czuję dzięki terapii jaką mi w Vitanea pan Sydorchuk dobrał. Cierpię z powodu dny moczanowej i tradycyjne metody niestety zawiodły. Szukałem jakiś innych rozwiązań i tak trafiłem na biorezonans i metodę dr Volla. Pierwsze efekty już są, a ma być jeszcze lepiej. O gabinecie jest dużo informacji na www.vitanea.eu

Gość MarekS
Zioła działają i to nie jest cud, ale jest jeden warunek, zioła muszą być świeże, aby zachowały swój skład, więcej możną znaleźć na facebook Natura-Pro. Efekt jest prawie natychmiastowy, szczególnie łatwą formą jest kąpiel w ziołach i kompresy. Allegro „Trądzik zwalczanie zioła efektownie”

Gość Ketjow
Ale wy tutaj głupoty wypisujecie. Że niby dieta nie ma żadnego wpływa na trądzik. Niby badania to dowodzą? badania koncernów co trzepią na was kasę głupie pacany. Każdy logicznie rozumujący człowiek wie że to od jedzenia oraz naszych skłonności genetycznych są te objawy. Najczęściej należy zadbać o wątrobę i właściwy poziom cynku/miedzi czyli najważniejszych antyoksydantów w organiźmie. Ale nie wy ufajcie farmacji i wierzcie w swoje nieuleczalne choroby. Jasne medycyan chińska która ma tysięca lat jest nieskuteczna w porównania do naszej co nawet 100 nie ma hehe. Naprawdę niezłe z was barany. Też kiedyś miałem takie problemy i wiem, że przyczyną jest alergia, ale nawet przy właściwym leczeniu akupunkturą i ziołami można jeść prawie wszystko ;)

Gość ELAELAx
ja już próbowałam wszystkiego, akupunktury, zioła, odstawiłam alkohol ale trądzik dalej mi dokucza a co gorsza chyba zaczął się pogłębiać... myłam twarz cetapilem i physiogelem ale choroba postępuje i jest więcej zaczerwienień :( może wy mi coś doradzicie bo już nie mam siły (nie ufam medycynie tradycyjnej od razu mówię)

Gość gość
ELAELAx dziś No to się obkładaj małpim góownem, skoro nie chcesz się leczyć.

Gość Aniaa382
Według mnie najlepiej udać się do dermatologa. Ja dzięki temu nie tylko sporo zaoszczędziłam, ale także szybko wyleczyłam swój trądzik różowaty. A wszystko za sprawą naturalnych kosmetyków ze strony Centrum Walki z Nużeńcem.

Gość Agata Giwera

Jak wszyscy wiemy wszyscy do tego tematu podchodzą bardzo sceptycznie, zupełnie nie potrzebnie sprzedazy.pl wystarczy poczytać medycyna chińska naprawdę przynosi bardzo dobre efekty.