Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenniksa222

Brunetka czy Blondynka

Polecane posty

Gość xenniksa222

jakie wolicie? podajcie linki Pięknych brunetek/blodynek i dlaczego taki wybor

Gość ma chyba
szatynki

Gość xenniksa222
Czemu np bondynka? ja slyszalam ze teraz bardziej mezczyznie podoba sie brunetka, wyrazista o ciemnej karnacji

Gość gość333333
Blondynka

Gość fifekkk
Blondi

Gość prawictwo pospolite125
szatynka

Gość blondyna 333
Jakie to ma znaczenie, dzisiaj jesteś blondynką jutro brunetką.

Gość viceklita
od Matki Natury otrzymałaś coś pięknego, czyli kolor włosów idealnie pasujący do skóry , cery i innych barw w palecie RAL , jeżeli chcesz oszukać Naturę i z blondynki zrobić się na brunetkę i odwrotnie to nie oszukasz, zostaniesz zdradzona przez kolor włosów na vaginie i pod pachami a czy to ładnie tak oszukiwać , jak to księdzu u spowiedzi opowiesz ?

Gość gość
Kobiety... Woleć to sobie można, jak się widzi wspaniałą dziewczynę to kolor włosów ma naprawdę znikome znaczenie.

Gość viceklita
nie wszystko ZŁOTE co się świeci !

Gość gość
images.fanpop.com/images/image_uploads/Megan-Fox-megan-fox-76457_1280_1024.jpg bi.gazeta.pl/im/2a/ba/db/z14400042Q,Anna-Przybylska-.jpg images5.alphacoders.com/418/418502.jpg images5.fanpop.com/image/photos/30700000/Happy-Birthday-Audrey-audrey-hepburn-30725205-2560-1600.jpg

Gość xenniksa222
jesli mam byc szczera to mam ochote przefarbowac sie przez stereotypy i chcec spodobania sie bardziej facetom... bo podobno wiekszosc facetow zakochuje sie w brunetkach. wiem ze to plytkie...

Gość blondyna 333
Chcesz żeby twój facet zakochał się w farbie do włosów?

Gość xenniksa222
nie. poprostu chce sie przypodobac

Gość xenniksa222
i lepiej wygladac a przez to miec lepsze samopoczucie

Gość zmorek
a gdy nagle wyjdziesz z muszli na powietrze i zrzucisz z siebie ubranie i bieliznę i staniesz nago to facet popatrzy na Ciebie i powie 'farbowana lisiczka'

Gość xenniksa222
nie jestem lisiczką.

Gość blondyna 333
Ja już mialam na głowie chyba wszystkie kolory włosów. Z moich obserwacji wynika, że chyba jednak większe wrażenia u facetów wywołują blond włosy. Tak sądzę po ich reakcjach, a może po prostu jest mi lepiej w jaśniejszych włosach.

Gość gość
Ja się depiluje wszędzie i mam włosy tylko na głowie. Nikt nie pozna czy mam naturalny kolor włosów czy nie :P

Gość gość
Bo taki farbowany jasny blond zwraca uwagę, po prostu rzuca sie w oczy. Aczkolwiek nie znaczy to, ze wygląda lepiej od ciemnych włosów, bo moim zdaniem nie wygląda :classic_cool: Po prostu jest oczoje**y :D

Gość nicalena
zdecydownie brunetka

Gość xenniksa222
ja mam ciemny blond, jeszcze nigdy nie farbowalam a mam 21 lat. wiem ze czeste farbowanie wlosow jest gorsze bo mam u siebie w miejscowosci takie dwie paniusie ktore juz 10 raz moze farmowaly wlosy i to jeszcze z czarnych na tlenione... to jest najgorsze i maja takie wlosy jak sloma. no ale czarny mi sie zwsze podobal. depiluje sie i to by nie bylo problemem dla faceta.blada bardzo tez nie jestem wiec czarny nie wygladal by na mnie okropnie chyba....

Gość gość
Autorko nie farbuj na taką czerń! To jest okropny kolor, mało która dziewczyna wygląda w nim kobieco i ładnie, tylko jak tania lampucera. Jak chcesz zafarbować na ciemny, to weź jakis odcień brązu, np. taki jak ma Kate Middleton :)

Gość gość
A ja mam włosy ciemny blond wpadające w rudy i brwi jasne i farbowałam się przez 4 lata na czarno... Każdy był zdumiony, że mam farbowane włosy (oczywiście malowałam też brwi). A wydaje mi się, że faceci wolą brunetki - mają bardziej "ognistą" urodę.

Gość xenniksa222
juz sama nie wiem... tez mi sie wydaje ze mezczyzni wola brunetki z temperamentem. ale tak szczerze ja jestem troche bi, i mi podobaja sie filigramowe blondynki, takie kobiece i niewinne.