Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiosenna mamo

Polecane posty

Gość ale wy jestescie ohydne
matko :o co wy chcecie od dziewczyny? normalna jest jak każda jedna. co się przypierrrrrrrdalacie

Gość gość
akurat myli ci się stuknięta babo ,powyższy wpis jest mój gościa a nie wiosennej mamy czy cztery z + ,wiosenna jest kulturalna ja nie popierdzielono osobo a zazdrość ci z d**y i z ryja wychodzi i śmierdzi na odległość .hahahaha

Gość gość
Czego mozna zazdrościć wiosennej mamie ?

Gość gość
co się tak tej wiosennej uczepiły- życia swojego nie macie?

Gość gość
" zazdrość ci z d**y i z ryja wychodzi i śmierdzi na odległość " :O Wypowiedz typowej, patologicznej, kafeteryjnej matki. Nie jestem pewna, czy ta cala wiosenna, jak taka kulturalna jest, chcialaby miec takich prostych i chamskich adwokatow? Strzal w stope laska :P W stope wiosennej :D:D:D

Gość gość
haha nie jestem matką ,tępa istota nie jestem nawet kobietą .

Gość gość
wiosenna widzę ze jestes na kafe Tak z ciekawości kiedy masz termin porodu?

Gość cztery z plusem
1 grudnia z USG a 3 z OM a pewnie się na świeta urodzi znając moje dzieci ;)

Gość gość
Twoje dzieci ciągle chorują i jeszcze następne zrobiliscie.

Gość gość
wiosenna urodziłaś juz ?

Gość cztery z plusem
Tak

Gość gdhgdgfd
syna czy corke???

Gość gość
Juz urodzilas? Kiedy? Jak poszlo? I jak corcia ma na imie? Pozdrawiam cieplutko, napisz cos :)

Gość gość
ja jestem w 5 ciąży i moja sąsiadka to samo co ty autorko tok myślenia i styl matko to ty

Gość gość
A co was to obchodzi, żeby krytykować? Ja jej zazdroszczę, jeśli byłoby mnie stac to dla mnie czworo dzieci jest największym szczęściem, ale ludzie tacy jak wy- źle jej wróżycie bo uwielbiacie czytać że ktoś ma gorzej i skrytykowac go potem. taka gromadka to jest dopiero rodzina, a nie wygodny model 2+1 kiedy po latach zostawia się dziecko samo bez rodziny i bez więzów krwi i dziwi się co tam wielu murzynów/azjatów/ciapatych na tym świecie. Poza tym czego chcecie od tej dziewczyny, dzieci ładne zadbane nie podoba wam się że ma więcej dzieci niż większość z was?? Czy że stac ją na to.....? Zazdrość to paskudna cecha, robi z ludzi idiotów. Wiosenna, super jeśli to czytasz gratulacje i trzymam kciukacze :) sama marzę o takiej rodzince, pochodze z dużej i wspaniałe dzieciństwo niezapomniane przygody i wspomnienia, inne dziec**przychodziły do nas i nie chciały wracać do domów :)

Gość gość
no ale nie krytykujmy autorki tylko dla tego że jest żałosna :)

Gość gość
Mnie jest wstyd przed wiosenną, za to że w ogóle powstał ten temat i za te słowa- bezsensowne nic nie wnoszące plucie jadem w jej kierunku. Lepiej niech dziewczyna tutaj nie wchodzi, bo pomysli że ludzie tak myslą o niej a w życiu na szczęście jest mniej, mam wrażenie że ta patologia skupia się na kafe. Ja tu więcej nie wchodzę, kaszana ludzie kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie sądzę że to staraczki piszą takie farmazony- to raczej wyrzutki pogardzające macierzyństwem typu noxelia lub brockenside allbo takie które myślą że sa singielkami robiącymi karierę a w rzeczywistości są niechciane przez facetów i bez szans na rodzinę. Hehe ewentualnie kochanki żonatych facetów czyt. kobiety szóstego sortu

Gość gość
no autorka to patologia ot co (nieprawidłowość na kafee :) )

Wiosenna mamo! Serdecznie Ci gratuluję! Oby dzieciątko zdrowo się chowało. To córeczka, prawda? zdradzisz jak ma na imię?

Gość Mężatka1980rok
Ja tez gratuluje 3 córeczki :)

Gość gość
wiosenna ma przepiękną córeczkę i wszystkie dzieciaczki razem sa cudowne :) az przyjemnie popatrzec :) a co najważniejsze, jest świetną mamą i mądrą kobitką, każdy chciałby miec taka rodzinę, ale nie każdy ma tyle ciepliwości, ja nie mam i ubolewam :D wiosenna pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
wiosenna ma przepiękną córeczkę i wszystkie dzieciaczki razem sa cudowne :) az przyjemnie popatrzec :) a co najważniejsze, jest świetną mamą i mądrą kobitką, każdy chciałby miec taka rodzinę, ale nie każdy ma tyle ciepliwości, ja nie mam i ubolewam :D wiosenna pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
No obchodzi mnie to,co w tym dziwnego, tyle lat na kafe to chcialabym wiedziec z czystej babskiej ciekawosci. A jakby was to nie obchodzilo to byscie tu nie wchodzily . Sama spodziewam sie 4 dziecka i nie uwazam ze to cos dziwnego czy patologicznego.

Gość gość
sluchajcie kontrolna kreska wyszla normlanie a ciazowa jakas pozioma rozlana miala tak ktoras?chyba nie wazny co..

Gość gość
wiosenna widze ze jesteś na kafe . Jak możesz to napisz jak tam 4 poród i jak córeczka ?