Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiosenna mamo

Polecane posty

Gość gość
"Wstyd może być że wy nie macie dziecka albo jedno...to jest dopiero wstyd świadczący o tym że sobie rady nie dajecie, jesteście beznadziejnymi mamuśkami i tyle....." już dawno nie czytałam tak głupiej i prostackiej wypowiedzi :(

Gość gość
głupia nie głupia wypowiedź ale prawda w oczy kole....:)ojjjjjj jak mi was żal....

Gość gość
to zaluj dalej jak nie masz co robic :D Matko, a ja nie wierzylam kumpeli, ze tu same cwiercmozgi siedza :D

Gość gość
jak o beton= do was nie dociera nawet jak ktoś wam zwraca uwage że tak nie ładnie, oj patologia z was totalna, żal mi tych waszych dzieci że takie matki maja

Gość gość
Ile wy dziewczyny macie lat ,raczej dojrzałe emocjonalnie nie jesteście skoro takie teksty tutaj lecą ,myślę że nie dorosłyście jeszcze do prawdziwego rodzinnego życia ,kobieta świadoma ,dojrzała nie wypisuje takich bzdur ,wulgaryzmów i przekomarza się jak przekupa na rynku ,a w innych tematach ,te same z Was robią z siebie nie wiadomo kogo . Nie znam wiosennej mamy ale zdarzyło mi się czytać co pisała ,to osoba która wie czego chce jest dojrzała ,nikogo nie bluzga i nie obraża i to jest bardzo ważne ,chociaż wiele razy została tutaj obrażana a wy powinnyście brać przykład tej z kobiety ,matki która stara dla swoich dzieci ,kocha je i dba a nie wyzywacie to tylko zazdrość z waszej strony która śmierdzi na kilometr .Normalni ludzie są na całe szczęście też tutaj co nie reagują na takie pierdzielenie ,na szczęście macie swoje grono wzajemnej adoracji i jesteście siebie warte tak nawzajem sobie ubliżając .Miłego dnia .

Gość gość
zgadzam sie, ze wyzywac jest bardzo brzydko :D Ale....na Boga, co wy tu wszystkie macie z ta "zazdroscia"? :D Ktos z kims sie nie zgadza - zazdrosci :D ktos jest chamem i przeklina - zazdrosci (??) :D Czego sie nie tknac to u was zazdrosc kroluje. Nie znacie inych slow na okreslenie ludzkich zachowan? :O

Gość gość
Jaka zazdrość ? ja wiosennej nie zazdroszczę bo w sumie czego ?

Gość gość
To po co wyzywacie ,może świadomie nie odczuwacie zazdrości ale podświadomie tak ,chociaż uważam że wielu doskonale zna to uczucie .nie możecie przeżyć że dziewczyna jest ładna ,że sobie radzi ma fajną rodzinkę zdrowe dzieci a nie oszukujmy się że wolałyście czytać że ma biede że jest brzydka i gruba że mąż ją leje albo zostawił ,o i tego męża też krytykowałyście że chudy że brzydal ,radzę się oglądać na swoich a nie ubliżać innym .Kto normalny napiszę cos takiego po co jej kolejne dziecko jak pozostałe ma ciągle w szpitalach ,jakaś p***a która nie ma dzieci albo taka co siedzi w chałupie ,mąż ją olewa o ile go w ogóle ma ,i tak to jest zazdrość więc się nie wypierajcie,żadna z Was nie napisała co konkretnie ma do zarzucania ,zresztą co Wy możecie mieć do zarzucenia osobie której tak naprawdę nie znacie ,nie utrzymujecie jej rodziny ,więc co Was tak cholera boli no co ?

Gość gość
Jakie zdrowe dzieci ? czy ty kiedykolwiek czytałaś jej wpisy ? jej dzieci ciągle chorują .

Gość gość
kurde zdrowe z nogami ,z rękami bez porażania ,autyzmu ..... raka i wiele innych chorób ,czy ty wiesz co to znaczy choroba . to że przeziębiają się to nie znaczy że są chore , że leżały w szpitalu wiele małych dzieci leży na zapalenie płuc ,mój leżał na zapalenie oskrzeli ale to nie znaczy że są chorzy z takich chorób się wychodzi choroba to jest przewlekła ,Tak trudno to pojąć .

Gość ileonamalat
Ile wiosenna mama ma lat ? 28l? tak pytam z ciekawości.

Gość gość
kafeteria to ciagły atak na mamy wielodzietne atakuja jakies sfustrowane babsztyle szkoda ze nie mozna napisac w spokoju tylko na klazdym temacie wyzwiska i krytyka jakby to one były idealne i na niku anonimowym bo tchorze pisza co chca wtedy ja juz mało zagladam nie da sie normalnie tu pogadac trzymajcie sie dziewczyny

Gość gość
Fajna dziewczyna, rzeczywiście wyróżniała się na tle tutejszych mamusiek. Często ją podczytywałam, bo mój synek też łapał infekcję za infekcją swojego czasu, podobnie jak dzieciaki wiosennej. Piszcie co chcecie i tak nie jesteście w stanie dosięgnąć jej waszymi przytakami, nie ta liga mamuśki, pogódźcie się z tym. A tak na marginesie, śliczna kobieta.

Miła dziewczyna i pomocna, fajnie pisała, nic mi nie przeszkadzało. Zresztą nawet jakby, można zignorować i tyle. Nie wszystko trzeba czytaći analizoewać. Szkoda, że jej nie ma. Tzn ze sie "chowa"..

Gość gość
temat pewnei zalozyla taka co dzieci wogole nie moze miec i zazdrosci ze ktos moze miec 4!!!!!!!!!

Gość gość
temat to założyła/żył g****ara czyt. patologia bez polotu, bo normalna kobieta tak nie napisze i tyle

Gość gość
"To po co wyzywacie ,może świadomie nie odczuwacie zazdrości ale podświadomie tak ,chociaż uważam że wielu doskonale zna to uczucie " :D Domorosla psychologia, co? :D Nie kompromituj sie, panna :D ".nie możecie przeżyć że dziewczyna jest ładna ,że sobie radzi ma fajną rodzinkę zdrowe dzieci" :D Naprawde nie "mozemy przezyc"? :D Uwazasz, ze bycie ladna , ze radzenie sobie w zyciu i posiadanie zdrowych dzieci jest wyjatkowe? Tak wlasnie ma wiekszosc :D To nie jest (NIE JEST panna) nic nadzwyczajnego. " a nie oszukujmy się że wolałyście czytać że ma biede że jest brzydka i gruba że mąż ją leje albo zostawił ,o i tego męża też krytykowałyście że chudy że brzydal ,radzę się oglądać na swoich a nie ubliżać innym ." :D A niby dlaczego "wolalybysmy"? :D Co mnie i setke innych osob, obchodzi obca dziewucha? :D Meza nie widzialam, moze brzydal ale sympatyczny :D Co ty sie dziunia, tak obca kobiecina przejmujesz, co?

Gość gość
a co tak ciebie osobiście to dotknęło że odpowiadasz na pytania które pytaniami nie były ,teraz widać co wychodzi z ciebie i żal mi takiej osoby ja Ty bo jesteś nic nie warta i szkoda że tak życie ci się nie ułożyło .Po co się tak pultasz ,skoro nie obchodzę cię obcy ludzi ,nic się tutaj nie zgadza .

Gość gość
Jak mi napiszesz co oznacza slowo "pultasz" :D to ci odpowiem na pytanie. Gwary nie znam, jezyka patologii rowniez :P Oczywiscie panna, zaluj mnie, zaluj mocno :D Coz ty wiecej z zycia mozesz miec?

Gość gość
To przeciez byly komentarze a nie odpowiedzi na pytania :D Oj, glupiutka ty, glupiutka. Ubogie slownictwo, ubogie tresci i ubogie zycie :D

Gość gość
powstawiałaś znaki zapytania ,oślico więc pytania .

Gość gość
Patologią to może jesteś ty ,używając słowa dziunia ,tak nie właśnie zwraca patologia i to nie jest mój wymysł ,nie wiesz co to znaczy pultasz trudno sprawdź sobie ,sprawdź też co oznacza synonim słowa panna . A te emocjonki ,co oznaczają twoją durną twarzyczkę .

Gość gość
wazasz, ze bycie ladna , ze radzenie sobie w zyciu i posiadanie zdrowych dzieci jest wyjatkowe? Tak wlasnie ma wiekszosc smiech.gif To nie jest (NIE JEST panna) nic nadzwyczajnego. HAHA ty naprawdę jestes jakas jębnięta ,i zawistna mają racje tutaj co poniektórzy

Gość gość
I to jest cała Polska właśnie, Wiosenna mamo zdrówka życzę swoją drogą fanie miec więcej dzieciaczków, ja sama mam tylko dwójkę - chciałabym więcej ale niestety nie mogę

Gość gość
ja tam zazdroszczę wiosennej że ma 3 czy 4 dzieci... ja mam dwoje bo na więcej mnie nie stać.

Gość gość
Naprawde uwazacie, ze mozna komus zazdroscic wciaz chorujacych dzieci? Ja to jej wspolczuje. Moje dzieci sa zdrowe i nikomu nie zazdroszcze pobytow w szpitalach z dzieciakami. Ot, glupkowate panny, nie majace w zyciu nic... :D

Gość przeczytalamTylkoPierwszyPost
ja tam bym byla dumna gdybym miala 4 dzieci. na razie nie stac mnie nawet na jedno

Gość gość
gość Naprawde uwazacie, ze mozna komus zazdroscic wciaz chorujacych dzieci? Ja to jej wspolczuje. Moje dzieci sa zdrowe i nikomu nie zazdroszcze pobytow w szpitalach z dzieciakami. Ot, glupkowate panny, nie majace w zyciu nic.. Na razie są zdrowe ,ale mogą nie być więc nie współczuj i nie idealizuj swoich zdrowiutkich dzieci bo się możesz przejechać .Po za tym można wiosennej mamie zazdrościć ,tego że wychowa swoje dzieci na dobrych i wartościowych ludzi ,bo czytając jej wpisy można zobaczyć że jednak jest mądrą chociaż młodą osobą ,a ciebie to na buraka matka wychowała i ty chowaj swoje małe zdrowe buraki jak chcesz panno.

Gość gość
Hahahahahahaa, jak ja jej zazdroszcze czworki chorujacych dzieci. Sciska mnie w dolku z zazdrosci, hahahahaha! Stuknij sie wiosenna w swoj pusty leb. I nie bron sie na pomaranczowo, co zawsze robisz :P