Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobic urodziny czy nie

Polecane posty

Gość gość

Mam swoje mieszkanie, ale obok sasiedzi, boje sie ze mogliby wezwac policje chociaz nigdy do tej pory nie imprezowalam i nie halasowalam. Poza tym boje sie balaganu,ze ktos zwymiotuje albo nasika obok klozetu. Nie wiem tez ile osob by przyszlo. Zaprosilabym pewnie z 10.na pewno bede spedac je z chlopakiem, moglabym zaprosic jeszcze : przyjaciolke+jej chlopak, druga z chlopakiem ale obie sa dziwne i moga sie wymifac to juz 4 osoby odpadaja...jeszcze jedna kumpal singielka, przyjaciel z innego miasta co obiecal ze nie przyjedzie :/ no i co? Kiepsko...moglabym zaprosic braci mojego chlopaka ale kiepsko ich znam,poza tym jeden ciagle pracuje,a drugi jest wulgarny i balagani....jak sadzicie warto w takim przypadku zrobic impreze? I ile alkoholu kupic? A moze bez alkoholu,zeby nie bylo przypalow albo samo piwo? (Ja nie bede pic wodki)

Gość gość
zrób i zaproś tylko kulturalne osoby

Gość gość
patologii nie zapraszaj a może gdzieś w pubie?

Gość gość
Nie no w pubie? To kazdy by poszedl w swoja strone a tak wszyscy razem...aa to pewnie bez sensu :(

Gość gość
w takiej sytuacji nie rób; imprezy robi się po to żeby je spędzać w gronie bliskich sobie, życzliwych ludzi a nie dla faktu ich uczczenia z byle kim. Spędź wieczór z chłopakiem albo w domu albo wyjdźcie gdzieś na kolację czy potańczyć. Jeżeli ktoś zadzwoni z życzeniami to wtedy możecie zaprosić na kawkę czy do pubu na piwko i tyle.