Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20tygodniówka

DOKTOR MICHAŁ KREKORA ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość 20tygodniówka

Jak w temacie, jakie macie doświadczenia, wspomnienia opinie o tym lekarzu? Z tego, co wiem jest dosyć popularny. Prowadzi od samego początku moją ciążę i uwielbiam tego człowieka, a jakie są Wasze odczucia? :)

Gość kelner z Rewala
tom z Baku? :classic_cool:

Gość myszellina nologged
Prowadził moją pierwszą ciążę, teraz w drugiej miałam u niego ktg i spotkaliśmy się na porodówce. Facet bardzo spoko, o bardzo dobry fachowiec i gdyby nie ceny wizyty u niego, pewnie i drugą ciążę bym u niego prowadziła. Ale mam jedno ale - za czasów mojej pierwszej ciąży (9 lat temu) kazał przychodzić na wizyty co 2 tyg w normalnej, zdrowej ciąży zdrowej matki. To lekka przesada zważywszy na to, że już wtedy wizyta u niego kosztowała 2 stówy. Nie wiem jak jest teraz. Ale gin/położnik świetny, mogłabym go polecić każdemu z czystym sumieniem. No i ma przystojnego brata bliźniaka, kardiologa :P

Gość gość
okropny.... byłam u niego 2x na wizycie.Trwały one 3 min, zero zainteresowania pacjentem nie słuchał co do niego mówie, nie przeprowadził żadnego wywiadu, nawet mnie nie zbadał.... przyszłam z problemem nawracających infekcji. Dał mi lek po czym po tygodniu dostałam znowu infekcji... masakra bardzo żałuję ze do niego poszłam.