Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktory i gdzie fryzjer w Krakowie potrafi zrobic dobra fryzure slubna

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje doswiadczonego fryzjera potrafiacego upiac wlosy- fryzura slubna.

Gość Joannaaaaaaaaa
Ja fryzurę ślubną robiłam w Black Pearl przy ul Szlak. Śliczna, naturalna i co najważniejsze wytrzymała całą noc, więc szczerze polecam. Makijaż też tam robiłam i również byłam bardzo zadowolona :)

Gość badzien
Szymon Kaczmarzyk, świetny człowiek, konkretny specjalista przy którym faktycznie wiele spraw udało się rozwiązać. W moim przypadku dopasował fryzurę na którą nigdy bym sama nie wpadła, a jednak... wyglądałam super!

Gość gość
Szczerze mogę Ci polecić ten salon http://purediamond.pl/ i panią Sylwię lub Patrycję. Czesałam się u obu na różne okazje i byłam tak samo zadowolona..

Gość wetka34
Fryzurę ślubną robił mi Kaczmarzyk. Wcześniej miałam robioną fryzurę próbną- bardzo mi się spodobała. Taka też była fryzura ślubna- trzymała się przez całe wesele i świetnie wyglądała.

Gość Miłka23
Ja polecam salon przy ulicy Karmelickiej http://www.hairdesign.pl/ , bardzo profesjonalnie podchodzą do klienta i znają najnowsze trendy , więc możesz być pewna, że Twoja fryzura będzie bardzo nowoczesna i będzie prezentowała się naprawdę okazale ;)

Gość gość
Także mogę polecić Pure Diamond na Krowodrzy. Fryzjerki robią fajne, nowoczesne, lekkie fryzury.

Gość gość
Też mogę polecić salon Pure Diamond, a dokładnie panią Patrycję. Robiłam sobie już u niej koka, francuza i fale i każda fryzura wyszła fajnie

Gość gość
Też czesałam się na swój ślub w Pure Diamond tyle że u Pani Sylwii. Zależało mi na lekkiej i naturalnej fryzurze i udało się osiągnąć ten efekt ;)