Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baki84

zbieram opinie

Polecane posty

Gość Baki84

Witam przymierzam sie do napisania przemowienia weselnego ma byc troche smiesznie ale i powaznie potrzebuje pare informacji od szczesliwych i niekoniecznie spelnionych malzonków 1.cechy i zachowanie ktore przeszkadza wam w partnerze 2 co takiego robi lub powinien zrobic zebys czul(a) sie spelnion a/y dla przykladu mojej zonie przeszkadza to ze krytykuje jej wage , czesto nie przyjmuje do wiadomosci to co mowi , udaje ze ja slucham itp

hmm... Co prawda nie jestem jeszcze mezatka, ale... mój zwiazek już prawie wygląda jak małżeństwo, mamy za soba kilka lat stażu, czasem razem mieszkamy, ja mu gotuję, piore mu ciuchy, on często kupuje mi prezenty (choć wiem że małżeństwo to coś więcej, miłosc, chęć posiadania dzieci, wspólne plany na przyszłość. Ale i tak z moim narzeczonym jesteśmy na tym etapie. 1. Co mi przeszkadza w partnerze: czasami zbyt idealizuje, marzy często o zabawkach typu tablety, smartfony, telewizory plazmowe, szybkie auta (potrafi zmieniać zdanie o kupnie jakiegoś tam auta średnio raz na tydzień!) , czasem stoi i sie patrzy gdy uwijam się w domu z robota. 2.Co powinien robic? Na razie jak to u młodych, wszystko sie układa (później sie okaże w praniu). Ale generalnie mógłby czasem myśleć realnie, pomyśleć ze życie wcale nie jest takie bajkowe i np. studia nie muszą być przepustką do wielkich pieniędzy.