Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anna poznan

to moze byc nerwica

Polecane posty

Gość anna poznan

od 2 miesięcy dzieję mi się coś bardzo dziwnego,zaczęło się od tego jak wstawałam rano,czułam dziwne ciśnienie w głowie,serca mi bardzo szybko biło,przez co cała się trzęsłam,czułam,a czasami nawet teraz jak krew dostaje mi się do mózgu,czułam drętwienie twarzy,suchość w ustach Byłam już z tym dwa razy na pogotowiu,cisnienie 180/110, też 160/100 dostałam lek na obniżenie ciśnienia i leki uspakające.Przepisano mi metocard,mam brać rano,i doraznie hydroksyzyne.Przypomnę jeszcze że morfologia krew,ekg,echo serca w porzadku.Miałam też podłączony holter co wykazał tylko tachykardie zatokową,puls w ciagu dnia wynosil nawet 160 i to kilka razy!!!nawet tego nie czułam bo biorę od miesiąca lek.miałam robione też badanie u neurologa,kardiologa i też wszystko w normie.Nie wiem naprawdę co to może być,czy to faktycznie problem z ciśnieniem,czy to na tle psychicznym.kontrole mam za miesiąc czasu i zobaczymy czy coś się poprawiło.Mam 21 lat i strasznie się tym przejmuję,codziennie mierze ciśnienie i nie mogę normalnie przez to funkcjonować.Boję się strasznie udaru,zawału,bo podobno też młodzi ludzie mogą go dostać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować